Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η έκπληξή της όταν άκουσε ότι θα είναι στο J2US

Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει σε λίγες ημέρες το μουσικό show του OPEN, J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και κριτική επιτροπή τους γνώριμους σε όλους μας, Δέπσοινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά κάποια από τα πρόσωπα που θα δούμε να συμμετέχουν σε αυτό ενώ υπάρχουν φήμες και για κάποια άλλα.

Ένα από τα ονόματα που έχουμε δει να γράφετε πως θα πάρει μέρος είναι αυτό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, “Στη φωλιά των Κου – Κου” για το The Booth, ωστόσο όταν ρωτήθηκε για το αν θα είναι στο J2US δε μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της.

“Τι; Που το διάβασες αυτό; Δεν το έχω ακούσει εγώ αυτό. Πρώτη φορά το ακούω. Η συζήτηση είχε να κάνει με τη μέρα που θα προβάλλεται το show. Το Σάββατο εγώ δε μπορώ να είμαι, θα είμαι στο θέατρο” είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 Θυμίζουμε πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αυτή τη περίοδο παρουσιάζει το The Booth μαζί με την Σοφία Μουτίδου, την Κρυσταλλία και την Σοφία Κουρτίδου.

Read More

And More