Πηνελόπη Πιτσούλη για Χρυσούλα Διαβάτη: «Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω μαζί της γιατί δεν την εμπιστεύομαι»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και στη συνεργασία της με την Χρυσούλα Διαβάτη στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη».

«Όταν δουλεύαμε μαζί στο παρελθόν, την άκουγα να μου λέει διάφορα. Εγώ άκουγα, δεν έχω καμία σχέση με το κουτσομπολιό. Μετά πέταγε κάτι σπόντες ο Αλέξανδρος Ρήγας και σκεφτόμουν ότι αυτά χθες τα λέγαμε με τη Χρυσούλα», ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη,

«Μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαμε, άρχισε να μειώνεται ο ρόλος μου αισθητά. Αντιλήφθηκα ότι η Χρυσούλα και ο Αλέξανδρος ήταν πίτσι πίτσι συνέχεια. Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια δικά της ως δικά μου στον Αλέξανδρο Ρήγα και εκείνος μου θύμωσε.

Δεν της ζήτησα ποτέ τον λόγο, δεν τα μπορώ αυτά. Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω μαζί της για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και επειδή δεν την εμπιστεύομαι, αλλά την θαυμάζω σαν ηθοποιό και το έχω ξεχάσει πια. Όταν συναντιόμαστε αγκαλιαζόμαστε με ειλικρίνεια και αγάπη. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, την εκτιμώ», αποκάλυψε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Read More

And More