Πιτσούλη για τις νέες υπερασπιστικές δηλώσεις Μπάρμπα για Φιλιππίδη: “Να κρατήσει την άποψή της για τον εαυτό της”

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα, η οποία όπως τόνισε και σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU “θα υποστηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη με θέρμη ψυχής”. Στο Πρωινό πρόβαλαν αποσπάσματα της συνέντευξης της γνωστής ηθοποιού, με την Πηνελόπη Πιτσούλη να παρεμβαίνει τηλεφωνικά στην εκπομπή.

«Ειδωλολάτρες υπήρχαν πάντα. Είναι δικαίωμα της να έχει είδωλα αυτούς τους ανθρώπους. Δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο τους, αλλά τις πράξεις τους. Ζούμε σε χώρα δημοκρατική, ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται κάποιους. Εγώ ως μάνα που έχω δύο κόρες, ως γιαγιά που έχω μία εγγονή, ως νύφη υπερασπίζομαι όλες αυτές τις γυναίκες που κατήγγειλαν αυτές τις πράξεις. Δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους ανθρώπους για Χ λόγους.

Θα είμαι πάντα με το δίκιο του καταπιεσμένου, του προδωμένου. Δεν μπορώ να βγω να δηλώσω ότι θαυμάζω κάποιους ανθρώπους και είναι είδωλά μου. Άνθρωποι που κατηγορούνται για πολύ κακές πράξεις. Όσο για την κ. Φιλιππίδη είναι πολύ λογικό να υπερασπιστεί τον άντρα της. Και εγώ είμαι με τον άντρα μου 56 χρόνια, αν κάνει κάτι ο Γιωργάκης μου κάνει κάτι, θα είμαι με το μέρος του Γιωργάκη. Όχι αν βιάσει κάποια θα είμαι με τις άλλες και θα τον δείρω.

Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος! Δεν θα βάλουμε τη συνάδερφο Μπάρμπα στο απυρόβλητο. Πιστεύει αυτό που πιστεύει, να το κρατήσει για τον εαυτό της. Γιατί είναι δικαίωμα της να τους υποστηρίζει και να τους θαυμάζει. Μέχρι εκεί όμως! Τα πάσχοντα πρόσωπα θα νιώσουν πολύ άσχημα, όταν τα ακούσουν αυτά. Είμαστε όλοι με το μέρος αυτών των γυναικών» τόνισε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

 

Read More

And More