Πλώρη για τον Άρειο Πάγο έβαλε ο Νίκος Βέρτης – Τι λέει ο Αλέξης Κούγιας στο Live News

Η αντιπαράθεση κορυφώνεται και η δικαστική διαμάχη των άλλοτε παιδικών φίλων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν εκ των στενότερων συνεργατών του μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, που πλέον επικαλείται δικαστική απόφαση, η οποία επιδικάζει ποσό σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.

O λόγος για τον Νίκο Πολατίδη, που διετέλεσε οικονομικός διευθυντής του καλλιτέχνη επί 8 ολόκληρα χρόνια κ στράφηκε εναντίον του για να διεκδικήσει όπως υποστηρίζει δεδουλευμένα που του οφείλονταν. Η πλευρά Πολατίδη επικαλείται την πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και δηλώνει δικαιωμένη, με την πλευρά του τραγουδιστή να προσφεύγει στον Άρειο Πάγο και να κάνει λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ορισμένων, που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τον Βέρτη.

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή αφήνει αιχμές για την απόφαση του εφέτη και δηλώνει ότι τον τελικό λόγο θα έχει ο Άρειος Πάγος.

Ο Νίκος Πολατίδης υποστηρίζει ότι η συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη άρχισε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2017. Όπως επισημαίνει προσελήφθη ως οικονομικός διευθυντής του ίδιου και των εταιρειών του αλλά δεν πληρώθηκε ποτέ. Ούτε ο ίδιος, όπως λέει, αλλά ούτε και οι ασφαλιστικές εισφορές. Χρήματα που μαζί με τους τόκους αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ.

Ο τραγουδιστής τηρεί σιγή ιχθύος και περιμένει την απόφαση του Αρείου Πάγου. Η σύγκρουση των άλλοτε συνεργατών και φίλων μαίνεται με τους δικηγόρους που τους εκπροσωπούν να κάνουν κινήσεις στρατηγικής για να κερδίσουν οι πελάτες τους.

Για την υπόθεση αυτή μίλησε στην εκπομπή «Live News» ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο κ. Βέρτης σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις. Ωστόσο, οι κρίσει της κυρίας Εφέτου θα τεθούν υπό την κρίση του προέδρου του Αρείου Πάγου και τεσσάρων δικαστών, οι οποίοι θα κρίνουν την αναίρεση. Όπως είπε, ο κ. Πολατίδης διατηρεί ένα δικό του γραφείο χρηματοοικονομικών συμβουλών με πελάτες που του συνέστησε ο κ. Βέρτης και δεν ήταν αποκλειστικός υπάλληλός του.

«Ενώ η πλευρά του κ. Πολατίδη δεν είχε ούτε έναν μάρτυρα που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του, εν αντιθέσει με τον κ. Βέρτη που έχει και μάρτυρες και στοιχεία αδιάσειστα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν ποτέ αποκλειστικός υπάλληλός τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Δε θα το επιτρέψω να υποκύψει σε καμια εξώδικη συμφωνία», πρόσθεσε. Ο κ. Βέρτης έχει δικαίωμα να προσφύγει στον Άρειο Πάγο ώστε να μη γίνει καμία κατάσχεση.

 

Πηγή: Mega, Live News

Read More

And More