Ποινική δίωξη σε ηθοποιό για βιασμό κατ’ εξακολούθηση: Όσα ισχυρίζεται η φίλη της γνωστής ηθοποιού πού έπεσε θύμα του

Όπως έγινε γνωστό χθες, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε πολύ γνωστό ηθοποιό, με καριέρα στο εξωτερικό.

Τέσσερις γυναίκες κατήγγειλαν τον συγκεκριμένο άντρα, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί για τις σοβαρότατες πράξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες από τις γυναίκες, μάλιστα, την εποχή που ο ηθοποιός φέρεται να τις κακοποιούσε σεξουαλικά ήταν ανήλικες, ενώ ένα από τα θύματα είναι αναγνωρίσιμη ηθοποιός που έχει διεθνή καριέρα.

Φίλη της ηθοποιού μίλησε στο Πρωινό, επισημαίνοντας πως «η ηθοποιός είχε βρει πάρα πολλά κορίτσια που είχαν υποστεί βιασμό και κακοποίηση από εκείνον, όμως είτε δεν ήταν έτοιμες να μιλήσουν, είτε δεν είχαν χρήματα για δικηγόρο και δεν προχωρούσαν σε καταγγελίες. Η ηθοποιός θορυβήθηκε ότι η υπόθεση δεν θα πάει καν σε δίκη. Ξαναπροσέγγισε τα κορίτσια, κάποιες συνέχισαν να λένε όχι γιατί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κυνηγήσουν αλλά λόγω και της άσχημης ψυχολογικής τους κατάστασης.

Η ίδια προσφέροντάς τους οικονομική στήριξη αλλά και τη διατήρηση της ανωνυμίας τους, τις έπεισε. Τελικά δύο κοπέλες κατέθεσαν μήνυση τον Ιούλιο του 2021 κι έτσι ασκήθηκε η δίωξη για τους βιασμούς».

Στο Πρωινό μίλησε και ο δικηγόρος των τεσσάρων θυμάτων του γνωστού ηθοποιού, κ. Πέτρος Πανταζής, ο οποίος επεσήμανε ότι «υπάρχει άμεσος κίνδυνος να διαφύγει στο εξωτερικό ο καταγγελλόμενος και πρέπει ο εισαγγελέας να βγάλει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα». 

Read More

And More