Πόπη Τσαπανίδου: Κάνει την έκπληξη κι επιστρέφει…

Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε το καλοκαίρι, με την είδηση που έσκασε σαν “βόμβα” και είχε να κάνει με την φυγή της Πόπης Τσαπανίδου από το Star.

Η δημοσιογράφος μετά από πολλά χρόνια παρουσίας της στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς, αποφάσισε να βάλει μία τελεία και να γυρίσει σελίδα στη καριέρα της.

Και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να πηγαίνει είτε στον ΑΝΤ1, είτε στο Open, η Πόπη Τσαπανίδου κάνει την έκπληξη κι επιστρέφει μέσα από άλλο μετερίζι.

Η Πόπη Τσαπανίδου ανήκει κι επίσημα από χθες στην εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη , “Alter Ego”.

Εξέλιξη που έχει ιδιαίτερη σημασία, αν σκεφτεί κανείς πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει φάκελο, για να διεκδικήσει την έκτη τηλεοπτική άδεια, πανελλαδικής εμβέλειας, γενικού περιεχομένου.

Μάλιστα, εκδόθηκε και σχετική επίσημη ανακοίνωση που χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Η οικογένεια της Alter Ego, καλωσορίζει την Πόπη Τσαπανίδου, στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού. Με την πολυετή εμπειρία της σε ενημέρωση και ψυχαγωγία, μέσα στη δημοσιογραφική της πορεία, η κα. Πόπη Τσαπανίδου, αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού εγχειρήματος της Alter Ego”.

Read More

And More