Πόπη Τσαπανίδου: Ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις της περί πολιτικής – «Το πίστευα εκείνη τη χρονική περίοδο»

Η Πόπη Τσαπανίδου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για την απόφασή της να δεχθεί τη θέση ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος απάντησε για πρώτη φορά στα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ελεονώρα Μελέτη. Τότε η Πόπη Τσαπανίδου είχε δηλώσει πως εάν πήγαινε με ένα κόμμα θα ήταν σαν να λέει στον κόσμο πως τόσο καιρό τους περνούσε αυτό που πίστευε στην ουσία.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε: «Βγήκε ένα περίφημο βίντεο με κάποιες δηλώσεις μου στην Ελεονώρα Μελέτη το 2018. Ήταν η εποχή που είχα φύγει από την πρωινή ζώνη, είχα παραιτηθεί και είχα κλείσει την πόρτα για πάντα. Είχα πει ότι δεν θέλω να ξανακάνω πρωινή ζώνη. Είχα σκοπό να αποτραβηχτώ από τη δημοσιογραφία εκείνη την εποχή, μετά ήρθαν τα πάνω κάτω. Ήρθε η πανδημία. Και ξαναγύρισα στα δελτία ειδήσεων γιατί άρχισαν τα προβλήματα. Κυκλοφόρησε το βίντεο με τις δηλώσεις και όλοι το χρησιμοποίησαν για να στοχεύσουν, να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Σίγουρα το βίντεο αυτό προβλημάτισε πολλούς και χαίρομαι που ξεκινάς με αυτή την κουβέντα. Αυτό που θέλω να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι έκανα τις δηλώσεις εκείνες, απόλυτα αυθεντικά γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είχα καμία πρόθεση να κατέβω στην πολιτική, καμία πρόθεση να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Έκανα μια δήλωση πολύ αληθινή.

Δεν δούλεψα ποτέ στη δημοσιογραφία στοχεύοντας σε μια εξαργύρωση της δημοσιογραφικής θέσης με μια πολιτική. Όταν ήρθε αυτή η πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μπήκα σε μια αναζήτηση εσωτερική αν θέλω να το κάνω. Ήμουν πολύ αληθινή τότε και συνεχίζω να είμαι και σήμερα. Εγκαταλείπω τη δημοσιογραφία».

 

Read More

And More