Πόπη Τσαπανίδου: “Σε καμία περίπτωση δε θα ξαναέκανα πρωινό”

Στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα¨ και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Πόπη Τσαπνίδου με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να πει το “ναι” και να συμμετάσχει στην ομάδα σχολιασμού του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 ενώ είχε δηλώσει πως θέλει να απέχει από την τηλεόραση.

«Ήταν μια πρόταση που ήρθε από τον ANT1 και με έκανα να αναθεωρήσω. Υπάρχει η ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να προσφέρουμε μια σε βάθος ανάλυση της είδησης. Ήταν μια ωραία σκέψη που με έκανε να πω ναι. Αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω και να δω τι μπορώ να προσφέρω κι εγώ σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Όσο για το αν η τηλεόραση της είχε λείψει όλο αυτό το διάστημα και την πιθανότητα να ξανακάνει μια πρωινή εκπομπή ανέφερε: «Δεν μου έλειψε η τηλεόραση γιατί είχα πολλά πράγματα να κάνω. Έχω το ipop, ξεκίνησα το ραδιόφωνο, που μπήκα σιγά σιγά και μου αρέσει πολύ και δεν θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση και να κάνω τα ίδια που έκανα. Σε καμιά περίπτωση δεν θα έκανα πρωινό. Ό,τι ήταν να δώσω το έδωσα. Δεν ανοίγεις κύκλους που έχουν κλείσει. Δεν έχω να δώσω κάτι άλλο εγώ».

Τέλος, για τις προτάσεις που έχει δεχτεί, ανέφερε: «Υπήρξαν πολλές προτάσεις και ήταν τιμητικό και ωραίο. Δεν ήταν το ζήτημα όμως πόσα “όχι” και πόσα “ναι” είπα. Δεν ήταν ποτέ κάτι που να με κάνει να γυρίσω».

Read More

And More