Πόπη Τσαπανίδου: Το υπερατλαντικό ταξίδι της δημοσιογράφου – Εικόνες από το κρουαζιερόπλοιο της απόλυτης χλιδής

Μια μοναδική αλλά και τολμηρή εμπειρία θέλησε να ζήσει φέτος η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς ταξίδεψε με κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει αφήσει όπως φαίνεται οριστικά πίσω το κεφάλαιο της πολιτικής και αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της πραγματοποιώντας το συγκεκριμένο ταξίδι.

Η γνωστή δημοσιογράφος ξεκίνησε το ταξίδι μαζί με μια καλή της φίλη από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας και διέσχισαν τον Ατλαντικό. Έφτασαν στη Νέα Υόρκη και αμέσως μετά σε αυτές τις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής.

Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε και κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από το υπερατλαντικό ταξίδι, ενώ περιέγραψε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Χρειάστηκε να αλλάξουμε πορεία ώστε να αποφύγουμε μια μεγάλη καταιγίδα και βρεθήκαμε στα 10 και 11 μποφόρ επί δύο ημέρες. Αν άξιζε; Και με το παραπάνω! Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις της η Πόπη Τσαπανίδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» oι τιμές για το υπερατλαντικό ταξίδι με το Queen Mary 2 ξεκινούν από τα 4.500 ευρώ και ανεβαίνουν ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Πρόκειται για ένα κρουαζιερόπλοιο με 18 καταστρώματα, δυνατότητα φιλοξενίας 2.700 επιβατών, με πλήρωμα 1.100 ατόμων, που διαθέτει ακόμα και πλανητάριο για να μην βαρεθεί κανένας από εκείνους που ταξιδεύουν.

Read More

And More