Πόπη Χατζηδημητρίου: 32 ώρες χωρίς ρεύμα – «Πόσες συγγνώμες να ακούσουμε πια;»

Η Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία μένει στον Μαραθώνα, έζησε μία απίστευτη ταλαιπωρία, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», καθώς έμεινε για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα.

«Καλημέρα από τον ακριτικό Μαραθώνα, την εσχατιά της Ελλάδας και με μία ειλικρινή συγγνώμη για όλους εμάς εδώ… Εγώ μπορεί να έχω ρεύμα μετά από 32 ώρες, αλλά εδώ η περιοχή έχει τεράστιο πρόβλημα. Στο Γραμματικό, στον Σχοινιά, στον Τύμβο του Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα που είναι από τη Δευτέρα μέσα στα σπίτια τους παγωμένοι και χωρίς ρεύμα» ανέφερε αρχικά η Πόπη Χατζηδημητρίου.

«Δεν είμαι ακρίτας, είμαι 40’ από την Αθήνα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου συμπεριφέρεται έτσι. Να μου λένε ότι η λεωφόρος Μαραθώνος δεν ανήκει στο κράτος. Στην έκτη χώρα στην Ευρώπη με το ακριβότερο ρεύμα και όταν το έχω ανάγκη, δεν το έχω, θα πρέπει εμείς να το πληρώσουμε; Αυτή τη στιγμή υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω, που είναι μόνος, εγκλωβισμένος, παγωμένος και παίρνει μία ρημαδογραμμή κι ακούει έναν αυτόματο τηλεφωνητή να του λέει ότι κάθε δύο ώρες παίρνει παράταση. Αυτό ζήσαμε εμείς» συνέχισε εκνευρισμένη η Πόπη Χατζηδημητρίου.

«Πόσες συγγνώμες να ακούσουμε πια;» αναρωτήθηκε μιλώντας στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου είχε κάνει ανάλογα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Read More

And More