Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μενεγάκη – Πούμπουρα: «Αυτή η φράση που του είπε ήταν εξαιρετικά προσβλητική»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σχολιάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις της επικαιρότητας.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος του χρόνου δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή.

«Αυτό που έγινε με την Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα ήταν πολύ άβολο και εντυπωσιακό. Αυτή η φράση ήταν πολύ προσβλητική. Δηλαδή, το “κάμερα πάνω σε σένα γιατί την ζητάς 3 χρόνια” είναι προσβλητικό. Μην αγιοποιούμε κάποιους ανθρώπους γιατί έχουμε και την τάση κάποιοι με το παραμικρό λάθος που κάνουν να τους κατηγορούμε και κάποιοι άλλοι να κάνουν τέρατα και να είναι στο απυρόβλητο», είπε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Τα ψηφοδέλτια επικρατείας είναι μια ωραία πολυτέλεια ή να σε παίρνουν όπως τον Μπιμπίλα από την Α΄Αθήνας να σε πηγαίνουν πρώτο στον Νότιο Τομέα και να βγεις με αυτόματο πιλότο. Η γυναίκα που βγήκε πρώτη με 6.000 σταυρούς με ένα μικρό κόμμα είναι άθλος και την βγάζεις και βάζεις τον Μπιμπίλα έτσι; Απαράδεκτο να το κάνεις σαν αρχηγός. Εμένα το θέμα μου είναι πώς το δέχεται και ο άλλος. Είναι προσβλητικό και το ακόμα πιο προσβλητικό κι εκεί είναι που έπεσα από τα σύννεφα με τον Σπύρο Μπιμπίλα είναι αυτό που είπε ότι βγήκαν πρώτοι επειδή ήταν τα ονόματά τους από Α, Β, Γ, Δ κλπ… Τι είναι αυτό;» αναρωτήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Γενικά, αυτό με την καρδούλα σταματήστε το, είναι γελοίο. Σταματήστε το όλοι! Από τη Ζήνα Κουτσελίνη μέχρι τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι γελοίο. Η Ζήνα κάνει μια εκπομπή που είναι τίγκα στο έγκλημα, η καρδούλα πού κολλάει; Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θυμόμαστε, ήταν επιθετικότατη, ήταν σκληρή, δεν μπορεί ξαφνικά να κάνει καρδούλες», τόνισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Read More

And More