Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Οι εκπομπές του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Δανάης Μπάρκα μου βγάζουν το αφ’ υψηλού»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη φιλία του με την Ιωάννα Μαλέσκου ενώ σχολίασε  τηλεοπτικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών, η Δανάη Μπάρκα και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. 

«Δύο εκπομπές παρακολουθώ φανατικά γιατί είναι η ενημέρωση έτσι όπως μου αρέσει. Η μία είναι οι αγαπημένοι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ και η άλλη είναι η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Μία εκπομπή που παρακολουθούσα και δεν παρακολουθώ φέτος γιατί μου βγάζει λίγο επηρμένο, είναι η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Και συνέχισε: «Ότι εμείς δεν ασχολούμαστε με το gossip αλλά με τα διεθνή. Φέρτε να ασχοληθούμε με τον Βασιλιά. Μου βγάζει ένα λίγο αφ’ υψηλού.  Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και είναι το ίδιο με τη Δανάη. Και εκεί μου βγαίνει αυτό το αφ΄ υψηλού. Μου βγάνει politically correct και δεν νομίζω ότι η ΕΡΤ αποφάσισε να είναι μπλαζέ. Είναι μπλαζέ, αυτός είναι ο όρος που ταιριάζει και στις δύο εκπομπές».

Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τόνισε πως δεν έχει την τηλεόραση αυτοσκοπό ενώ εξήγησε ότι η εγκυμοσύνη ήταν ο λόγος που η Ιωάννα Μαλέσκου έμεινε εκτός οθόνης. «Για εμένα η τηλεόραση δεν είναι κι αυτοσκοπός. Περισσότερο τα τελευταία χρόνια μπήκε στην ζωή μου. Είμαι σε μια ηλικία που έχω ικανοποιήσει την επιβεβαίωση που χρειαζόμαστε οι άνθρωποι. Φέτος ήταν επιλογή μου από τον Σεπτέμβρη, μιας κι εγώ ήξερα από πολύ νωρίς ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος.

Ήξερα ότι αυτός θα είναι ο λόγος που δεν θα είναι κάπου τηλεοπτικά. Είχαμε πει ότι θα είμαστε μαζί, αν ήταν κάπου. Ήταν συνειδητό για εμένα ότι δεν θα πάω κάπου αλλού. Η Ιωάννα χάρηκε που κατέβηκα στην πολιτική. Μου είπε “καλά έκανες και προχώρα”. Αν επιστρέψει, πιστεύω ότι θα είμαστε μαζί», κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Read More

And More