“Power of Love”: Ήταν μία πρεμιέρα αγάπης ή “μίσους”; Τι έδειξαν σήμερα τα μηχανάκια της Nielsen για το κωμικοτραγικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ;

“Power of Love”… Αυτό είναι το νέο, καθημερινό ριάλιτι της συμφοράς που από χθες έχει μπει στη τηλεοπτική ζωή μας. ‘Ενα πρόγραμμα το οποίο σαφέστατα ήρθε στους δέκτες μας και κακοποίησε την τηλεοπτική αισθητική μας, ενώ υπήρξαν και στιγμές που αλήθεια, ένιωσα πως προσπαθούσαν εκτός από το να μειώσουν την αισθητική μου, να μειώσουν και την νοημοσύνη μου! Ένα πρόγραμμα το οποίο αλήθεια, δεν είναι ότι καλύτερο για την Μαρία Μπακοδήμου. Ένα πρόγραμμα το οποίο αλήθεια, δεν της αξίζει, μιας και η Μαρία είναι μία χαρισματική τηλεοπτική προσωπικότητα, η οποία μας είχε κακομάθει μέχρι τώρα με τις τηλεοπτικές επιλογές της.

Επιλογές οι οποίες αναμφισβήτητα ήταν η… άλλη, η διαφορετική ματιά στη τηλεόραση. Επιλογές οι οποίες ανέβαζαν τον πήχη ψηλά και αν θες έδιναν και μαθήματα καλής τηλεόρασης σε πολλούς άλλους. Μαθήματα εμπνευσμένης και πιο ψαγμένης τηλεόρασης.

Το κωμικοτραγικό ,λοιπόν, “Power of Love” που θύμιζε έντονα την δεκαετία του ΄90 και κουβαλούσε την θλιβερή εσάνς του “Big Brother”, ανακατεμένη με την εσάνς του “Χρυσού Κουφέτου”, κατάφερε χθες να σημειώσει στο γενικό σύνολο 20,6% και στο νεανικό, δυναμικό κοινό από 18-54 ετών 19,4%!

Άντε και περαστικά μας…

Read More

And More