Πρεμιέρα για τη Φαίη Μαυραγάνη με την εκπομπή «Καλημέρα»:

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Κι ενώ σιγά σιγά αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, η τηλεόραση αρχίζει να μπαίνει κι αυτή σε κανονικούς ρυθμούς με τις πρώτες ενημερωτικές εκπομπές να έχουν κάνει ήδη πρεμιέρα.

Ημέρα πρεμιέρας ήταν και η σημερινή, Σάββατο 29 Αυγούστου, για την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη και την εκπομπή «Καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε με χαμόγελο καλημερίζοντας τους τηλεθεατές για 14η χρονιά.

««Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Καλώς ορίσατε στη συντροφιά μας. Καλώς επιστρέψαμε. Μας λείψατε. Εύχομαι κι εμείς. Για έναν ακόμη χρόνο, για ακόμη μια σεζόν. Είναι η 14η σεζόν και πραγματικά δεν το πιστεύω, αυτής της εκπομπής.

Δεκατέσσερα χρόνια σας λέμε την πρωινή καλημέρα του Σαββατοκύριακου και το έχουμε συνηθίσει, και νομίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς που μας ακολουθείτε το έχετε συνηθίσει. Χαίρομαι πάρα πολύ…» είπε η Φαίη Μαυραγάνη στην έναρξη της εκπομπής της.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164