Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη στο Mega – Το άγχος και οι νέοι συνεργάτες

Λίγο πριν τις 7:50 το πρωί της Δευτέρας, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η παρουσιάστρια, αν και αγχωμένη, με πολύ χαρά και ενθουσιασμό καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους νέους συνεργάτες που θα βρίσκονται στο πλευρό της αυτή τη σεζόν, τον Κώστα Τσουρό, την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα.

«Καλημέρα! Καλώς ήρθατε στο νέο τηλεοπτικό μας σπίτι, Καλώς ήρθατε στο Mega. Καλώς σας βρίσκω σε μια ζώνη που πραγματικά την έχω αγαπήσει. Έχω περάσει υπέροχα μαζί σας, με τους περισσότερους από εσάς τα λέγαμε καθημερινά και σταθερά για πολλά χρόνια.

Τώρα ξαναγυρίζουμε εδώ, κάθε μέρα πρωί στο Mega, για να λέμε την πρώτη καλημέρα σε εσάς. Είναι μεγάλη μου η χαρά, μεγάλος ο ενθουσιασμός και είναι και μεγάλη η αγωνία και το τρακ… Η σημερινή μας πρεμιέρα είναι μία από τις πολλές είτε που έχουν γίνει ή θα γίνουν στο Μεγάλο Κανάλι. Το Mega έχει τηλεοπτικό όραμα για εσάς και εμείς είμαστε απλά μια πρώτη καλημέρα, μια δεύτερη μάλλον γιατί είναι και τα παιδιά πριν από εμάς που σας ενημερώνουν για τα πάντα και στόχος μας είναι να ξεκινάμε όσο πιο αισιόδοξα και χαρούμενα γίνεται» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More