Πρεμιέρα για το Mega Star! Τα πρώτα λόγια της Μαντώς Γαστεράτου και του Αντώνη Δημητριάδη (video)

Το «MEGA STAR», η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα, έκανε πρεμιέρα το απόγευμα του Σαββάτου με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη. Προσαρμοσμένη στα ακούσματα, τα trends και τις τάσεις της εποχής, η αγαπημένη εκπομπή θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Αφού καταξιωμένοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες μίλησαν στην κάμερα του Mega Star για την μεγάλη επιστροφή της μουσικής εκπομπής, η Μαντώ Γαστεράτου μπήκε στο πλατό και έκανε έναρξη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Ουφ μπήκα με το δεξί! Κύριες και κύριοι Καλησπέρα σας! Τώρα βέβαια να μου πεις προκατάληψη “μπήκα με το δεξί”. Σε μια τέτοια εκπομπή που μετράει 22 ολόκληρα χρόνια συνεχόμενης πορείας… ε δεν τα λες και λίγα! Εμείς επιστρέψαμε ανανεωμένοι και θα σας πω κι άλλα στη συνέχεια για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι”.

Δες το βίντεο:

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης υποδέχτηκαν στη συνέχεια στο «MEGA STAR» τον STAN Αντιπαριώτη που έρχεται να μας ξεσηκώσει με μία unplugged εμφάνιση.

Read More

And More