Πρώην παίκτης του MasterChef αποκαλύπτει: “Eίχαμε τη Μαρία με τον Δημήτρη και μας έκανα show στα μπαλκόνια, το πλυντήριο…”

Για τα όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του MasterChef μίλησε ο Διονύσης Πρώιος στην κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό”. Ο πρώην παίκτης του MasterChef δε δίστασε να κάνει και κάποιες “πικάντικες” αποκαλύψεις για το ζευγάρι που προέκυψε από τον διαγωνισμό Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη.

«Στο MasterChef ήθελα να μου κάνουν μανικιούρ, αλλά δεν μου έφεραν ποτέ. Ήθελα να πιω καμιά τεκίλα σπίτι, αλλά απαγορευόταν, μέχρι που βρήκα τη λύση στο στούντιο. Όταν μαγειρεύαμε, είχαμε ποτάκια, οπότε έβαζα λιγάκι στο φαγητό και λιγάκι σε εμένα. Μια μέρα κάποια μέθυσε κι έγινε το έλα να δεις. Τους έβρισε στο πλατό και διακόπηκε το γύρισμα. Είχε πλάκα. Έγινε και σ@ξ στο παιχνίδι. Υπήρχε κι ένα ζευγάρι που ακόμα είναι ζευγάρι. Κοιμόμουν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και μερικές φορές ερχόταν και η Μαρία. Όχι, δεν έφευγα από το δωμάτιο. Δεν είχαμε και τηλεόραση, αλλά δόξα τω Θεώ είχαμε τη Μαρία και τον Δημήτρη. Μας έκαναν show στα μπαλκόνια, στο πλυντήριο, στο δωμάτιο», είπε αρχικά ο Διονύσης Πρόιος.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε, «Έχω γράψει βιβλίο για τους τέσσερις μήνες στο MasterChef. Ποτέ δεν είχα κουζίνα, εγώ έχω εστιατόρια. Μου παρουσιάστηκαν πολλές δουλειές, αλλά εγώ δεν είμαι μάγειρας. Δεν θέλω να αναλαμβάνω μια κουζίνα, εγώ είμαι από αυτούς που βρίζουν τον σεφ. Θέλω να κάνω μια εκπομπή που έχω εδώ και χρόνια στο μυαλό μου. Δεν θα πήγαινα να μαγειρέψω σε πρωινή εκπομπή, δεν μου αρέσουν αυτά. Πριν το MasterChef μου είχαν κάνει πρόταση για το Survivor».

Read More

And More