Πρώην παίκτης του MasterChef αποκαλύπτει: “Η ιδέα είναι να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής με ερωτικό περιεχόμενο”

Ο Διονύσης Πρώιος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον περσινό κύκλο του MasterChef. Ο ταλαντούχος σεφ, αν και ξεχώρισε με την παρουσία του μέσα στο παιχνίδι, δεν συνέχισε την τηλεοπτική πορεία του και τον λόγο αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Το Πρωινό“.

Ο Διονύσης Πρώιος ανέφερε ότι έχει συμβόλαιο με το Star, ωστόσο δεν έχει αξιοποιηθεί σε κάποιο project και ενώ υπήρχαν προτάσεις από άλλα κανάλια δεν μπορούσε να τις δεχθεί. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του MasterChef εξομολογήθηκε ότι η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση που του έγινε είναι από τον Δημήτρη Σειρηνάκη και αφορά στην παρουσίαση μαγειρικής εκπομπής που θα έχει και ερωτικό περιεχόμενο. 

“Ο φίλος μου, ο Δημήτρης Σειρηνάκης, που με ξέρει χρόνια, μου έκανε την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση. Θα τη συζητήσω τον άλλο μήνα. Είναι σαν τιμή μου η ερωτική ταινία… Είμαι ένας άνθρωπος 57 χρονών. Η ιδέα είναι να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής με ερωτικό περιεχόμενο, δηλαδή να συνδυάσω τα πράγματα που μου αρέσουν πολύ στη ζωή, που είναι να κάνω έρωτα και να τρώω. Η μαμά μου μού λέει ότι θα κάνω τρελά πράγματα, όπως πάντα, και ότι θα κάτσουν όλες οι φίλες της να το δουν”, ανέφερε ο Διονύσης Πρώιος. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More