Πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: “Η Ιωάννα Τούνη είναι λόγος να μην πάω του χρόνου στο Survivor!”

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και για ακόμη μια φορά… δεν μάσησε τα λόγια της! Η πρώην παίκτρια του GNTM έριξε τα βέλη της για την Ραμόνα Βλαντή, αλλά και για την… Ιωάννα Τούνη, η οποία μάλιστα λέγεται ότι έχει δεχτεί πρόταση για να πάει στο Survivor.

Για την κόντρα με την Ιωάννα Τούνη: “Ενημερώθηκα ότι η κ. Τούνη λέει ότι εγώ πληρώθηκα για να στηρίξω τη Σάσα Σταμάτη. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δέχτηκα περίεργα μηνύματα στα social media”. Για την πρώην συμπαίκτριά της, Εύη Ιωαννίδου: “Δεν θέλω να πω πολλά για την Εύη. Έχω κόψει τελείως και δεν ξέρω καν τι κάνει. Δεν την έχω δει πουθενά στο modelling”.

Για την Ραμόνα Βλαντή: “Θεωρώ ότι αυτά τα κορίτσια πρέπει να κοιτάξουν λίγο πώς κρίνουν και ποιες κρίνουν. Ποιες είστε δηλαδή; Η Έλενα Χριστοπούλου έχει άπειρο στυλ και άπειρη εμπειρία. Είναι άλλη μία η Ραμόνα Βλαντή, που δεν έχει ακουστεί τόσο καιρό και τι να κάνει; Μιλάει για την Έλενα Χριστοπούλου!”.

Έχει δεχτεί πρόταση για το Survivor: “Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Όσο περνάει ο καιρός σιγά σιγά τη μειώνω. Δεν σκοπεύω να μπω σε αυτό το reality, δεν έχω αντοχές. Αν μπει η Ιωάννα είναι ένας ακόμη λόγος για να μη πάω! (γέλια)”.

Read More

And More