“Το Πρωινό”: Βολές εναντίον της Ναταλίας Γερμανού! Τι έχει συμβεί;

Δεν ξέρω, σήμερα είναι πανσέληνος; Μας έχουν… ψεκάσει κάτι; Είναι αναμφισβήτητα μία περίεργη μέρα! Μία μέρα που συμβαίνουν κουλά, περίεργα, ανεξήγητα και παρεξηγήσεις.

Παρεξηγημένη ήταν ,λοιπόν, και η πρώτη “καλημέρα” της καινούργιας εβδομάδας, μιας και το “Πρωινό” θέλησε να… ξεκαθαρίσει τους τηλεοπτικούς λογαριασμούς του, με την Ναταλία Γερμανού.

Ναι, πως να σου το πω αλλιώς λατρεμένη; “Πρωινό” VS Ναταλίας Γερμανού…

Τι έχει συμβεί; Όλα ξεκίνησαν από το “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”, όπου η παρουσιάστρια του Epsilontv, “κάρφωσε” κανονικά on air όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές όλων των υπόλοιπων καναλιών, που όλη την περασμένη εβδομάδα, πήραν το αποκλειστικό θέμα της εκπομπής με το προσκλητήριο γάμου του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα και το έπαιζαν non-stop, χωρίς φυσικά να αναφέρουν την πηγή του θέματος και πως αυτό το ρεπορτάζ παρουσιάστηκε πρώτα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας και συγκεκριμένα από τον Νίκο Γεωργιάδη.

Ε, σήμερα ,λοιπόν, η πρωινή παρέα της Φαίης Σκορδά το πήρε πολύ… προσωπικά το θέμα και πέρασε στην αντεπίθεση, γιατί προφανέστατα και θεώρησαν πως αυτή την τοποθέτηση την έκανε η Ναταλία για ΄κείνους και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το νέο, ψυχροπολεμικό, τηλεοπτικό επεισόδιο.

Τι ακριβώς ειπώθηκε το πρωί κι αφού πρώτα έπαιξε το απόσπασμα από την Σαββατιάτικη εκπομπή του Epsilontv;

“…Πάμε τώρα να δούμε τι μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος από τους πολύ αγαπημένους μας, όπως είναι η Ναταλία Γερμανού, όταν δεν έχει τη σωστή πληροφόρηση. Κάποιος την παραπληροφόρησε και έβγαλε ένα παράπονο που δεν μας άρεσε ρε Ναταλία γιατί δεν είχες και δίκιο. Το θέμα που είχαμε παίξει για το προσκλητήριο γάμου του Σάκη Τανιμανίδη, το πάσαρε ο Θέμης κάνοντας αναφορά και στον Νίκο Γεωργιάδη και στην εκπομπή…”, δήλωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, με την Φαίη Σκορδά να διευκρινίζει πως “…για να το πει η Ναταλία πρέπει να έχει συζητηθεί πριν την εκπομπή…”

Στ΄άρματα, στ΄άρματα, εμπρός στο τηλεοπτικό αγώνα!

Read More

And More