Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το «Έτερος Εγώ» και η υιοθεσία ενός παιδιού

Στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε καλεσμένος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στους Γιαννούτσο – Βαμβακάρη και μίλησε για όλα… για τη λατρεία στις μηχανές, για τη μητέρα του, για την προσωπική του ζωή αλλά και το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού.

«Ο πειρασμός που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι η ταχύτητα και το αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι μου είναι τα κλειδιά της μηχανής μου», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αυτή είναι η αρρώστια μου, δεν κάνω τίποτα άλλο για μένα, ούτε ρούχα ούτε τίποτα». «Είδα φίλους μου να κλαίνε και να πονάνε για μένα σε εκείνη την πτώση, οπότε με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Έχω χάσει τρεις ανθρώπους, ο ένας ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος και φίλος μου και αυτό ήταν ένα γερό χαστούκι», πρόσθεσε ο Πυγμαλίων.

Η μητέρα του, μάλιστα, ζει στην Αγγλία και έχει να τη δει τρία χρόνια: «Είναι από τον Μάρτιο μέσα στο σπίτι γιατί έχει υποκείμενο νόσημα. Έχω λίγο χρόνο μαζί της αλλά έχω ουσιαστική σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό και για εκείνη».

«Το Έτερος Εγώ” ξεκίνησε πολύ ρομαντικά και συνεχίζει έτσι ευτυχώς. Με βαθιά αγάπη δύο ανθρώπων που γνωρίστηκαν, εμένα και του Σωτήρη. Μας πήρε δυόμιση χρόνια για να φτάσουμε να γυρίσουμε την πρώτη ταινία. Γράφαμε τα βράδια, έπρεπε να κοιμηθεί η οικογένειά του για να ξεκινήσουμε να γράφουμε». Η μετάβαση από το σινεμά στην τηλεόραση ήταν κάτι που εξήγησε: «Όταν πήγαμε στη τηλεόραση, ο Σωτήρης Τζαφούλιας και η Κατερίνα Φιλιώτου, μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους άρχισαν να γράφουν πάλι, σε κάτι που πάντα θα κοιτάς με μια δυσπιστία στην αρχή».

 

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, μάλιστα… δεν δηλώνει μόνος του στη ζωή! Τι αναφέρει για την υθιοθεσία ενός παιδιού; «Ένα παιδί είναι ευλογία, αν μπορούσα θα υιοθετούσα ένα παιδί, όμως για να μην το έχω κάνει ακόμα μπορεί να μην είμαι άξιος».

 

Read More

And More