Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τραγούδησε «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» με τους «Πυξ Λαξ», δίπλα στον αδελφό του

¨¨;

«Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…», τραγούδησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με τους Πυξ Λαξ, στο «Σπίτι με το MEGA», το βράδυ του Σαββάτου 02.12.2023.

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στο αγαπημένο συγκρότημα που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο της ελλημνικής μουσικής, και ο ταλαντούχος ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έκανε μια εμφάνιση, εντελώς διαφορετική από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μοναδικά το τραγούδι «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» ενώ δίπλα του, εκτός από τον Φίλιππό Πλιάτσικα βρισκόταν και ο αδελφός του.

Μάλιστα, μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση αφιερωμένη στον αδελφό του.

«Ευχαριστώ τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπαμπη Στόκα για την τιμή να τραγουδήσω μαζί τους το τραγούδι που έλεγα στην εφηβεία μου μέσα από την καρδιά μου αλλά… Χαίρομαι στην ζωή μου με όλη μου την ψυχή για τον άνθρωπο που κάθεται δίπλα μου που είναι ο Αδερφος μου σε ευχαριστώ για αυτά που πρεσβεύεις και για την υπέροχη καρδιά σου με κανείς καλύτερο άνθρωπο αυτό είναι βέβαιο τιμή μου που ήσουν δίπλα μου και που είσαι τόσα χρόνια» έγραψε.

Read More

And More