“Ράδιο Αρβύλα”: Είσαι έτοιμη να το… γιορτάσεις μαζί τους;

Η… τηλε-συμμορία από την Θεσσαλονίκη γιορτάζει! Ναι, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης κι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχουν γενέθλια. Το “Ράδιο Αρβύλα” σβήνει δέκα κεράκια!

Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει λατρεμένη, αλλά ναι, από την πρώτη μέρα που ήρθε στους δέκτες μας το “Ράδιο Αρβύλα” μέχρι και σήμερα, έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια. Δέκα χρόνια πλημμυρισμένα από σκέψεις, προβληματισμούς, σάτιρα, μουσική και γέλια, πολλά γέλια…

Ναι, έχουν περάσει δέκα χρόνια που χάρη στο “Ράδιο Αρβύλα” υπάρχει στους δέκτες μας κι αυτή η τηλεόραση. Έτσι, οι Αντεννικοί αποφάσισαν να γιορτάσουν το γεγονός, μεταδίδοντας αυτό το Σάββατο ένα σπέσιαλ, επετειακό αφιέρωμα, το οποίο είμαι σίγουρη πως και θ’ απολαύσουμε, αλλά και πως θα μας μείνει αξέχαστο.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου του καναλιού:

“…Μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, το Ράδιο Αρβύλα, συμπλήρωσε δέκα χρόνια στον αέρα (2008-2018), δέκα χρόνια γεμάτα δημιουργία και σάτιρα.

Και θα τα γιορτάσει μαζί σας, με μία έκτακτη, ζωντανή, επετειακή εκπομπή, αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου, στις 22:15, στον ΑΝΤ1. Μία εκπομπή γεμάτη στιγμές και αναμνήσεις από τη δεκαετία του Ράδιο Αρβύλα που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Υπάρχει και αυτή η τηλεόραση… Δέκα χρόνια τώρα!”

Read More

And More