Ραφαέλα Ψαρρού: Η σύζυγός του Γιώργου Καράβα απαντά για το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή

Την Ραφαέλα Ψαρρού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαυρίδης.

Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον του αγαπημένου της, για τις φήμες που τον θέλουν να έκανε δοκιμαστικό για να αναλάβει την παρουσίαση το Shopping Star, αλλά και το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μια εκπομπή μαζί.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς το ξέρετε εσείς και δεν το ξέρω εγώ. Τα επαγγελματικά του τα ξέρεις εκείνος καλύτερα και νομίζω αυτά πρέπει να σας τα απαντήσει αυτός για να σας πει τι πραγματικά θέλει να κάνει στο μέλλον», είπε αρχικά η Ραφαέλα Ψαρρού. 

H Ραφαέλα Ψαρρού συνέχισε: «Πιστεύω ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την παρουσίαση κάποιο project μόδας, έχει αυτή την ενέργεια που χρειάζεται και είμαι σίγουρη ότι κάτι θα κάνει. Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις ο Γιώργος αλλά δεν ξέρω αν έχει καταλήξει κάπου ακόμα. 

Κλείνοντας η Ραφαέλα Ψαρρού απάντησε και στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, λέγοντας: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αν υπήρχε κάτι θα το είχαμε πει. Δεν ξέρω κάτι οπότε δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα. Δεν έχω κατασταλάξει αν θα ήθελα κάτι τέτοιο, θα φανεί στο μέλλον».

Read More

And More