Ραφαήλ Καρυωτάκης – Γη της Ελιάς: Ο κούκλος ηθοποιός της σειράς με τους 1,3 εκατομμύρια followers στο Tik Tok αποκαλύπτεται

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην «Γη της Ελιάς» παραχώρησε συνέντευξη στην «Ελένη» και στην Άννα Πανταζή.

Ο κούκλος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του, την τεράστια επιτυχία του στο Tik Tok με 1,3 εκατομμύρια ακολούθους, αλλά και τους λογούς που η ωραία εμφάνιση του δεν αρκεί για να έχει αυτοπεποίθηση.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης υποδύεται τον «Λεωνίδα» στη «Γη της ελιάς». Τον γνωρίσαμε ως εργάτη στα κτήματα της οικογένειας Βρεττάκου, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη τους και πλέον είναι υπεύθυνος. Εκεί ερωτεύτηκε μια άλλη εργάτρια και έχουν σχέση. Ο αδελφός της είναι ένας συντηρητικός Μανιάτης και αυτή την περίοδο τους πιέζει να παντρευτούν για να μην εκτίθεται ο ίδιος στην τοπική κοινωνία.

«Η συμμετοχή μου στη ‘’Γη της ελιάς’’ με άλλαξε προς το καλύτερο. Στο παρελθόν δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Σκεφτόμουν πολύ τι θα πουν οι άλλοι» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης όμως, έχει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Τικ Τοκ με χιλιάδες followers, πολύ πριν λάβει μέρος στη σειρά.

 

«Το Tik Tok με βοήθησε να ανακαλύψω κι άλλες πτυχές του εαυτού μου και να μη με νοιάζει τόσο η γνώμη των άλλων. Στο Tik Tok έχω μια διαφορετική περσόνα από τον πραγματικό μου εαυτό» αποκάλυψε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης.

Read More

And More