Ράνια Τζίμα: Η εξομολόγηση για την πρώτη ημέρα γνωριμίας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την κόρη τους

Στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Ράνια Τζίμα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για τη γνωριμία με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και το πώς είναι ως μαμά.

«Ήμουν ξινή στην πρώτη μέρα γνωριμίας με τον σύζυγό μου. Δεν έβλεπα μπροστά μου, είχα στο μυαλό μου, μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Δεν ήθελα, είχα κατεβασμένα τα ρολά μου, ό, τι και να περνούσε από μπροστά μου δεν θα το έβλεπα, ήμουν προσηλωμένη στη δουλειά μου» ανέφερε αρχικά η Ράνια Τζίμα.

Και στη συνέχεια μίλησε για την κόρη της, αλλά και την αποχώρηση του συζύγου της από την πολιτική: «Ο Γαβριήλ είναι αυστηρός 100- 0 σε σχέση με εμένα. Πολλές φορές με “τραμπουκίζει”, γιατί ως μαμά αισθάνομαι ενοχές και δεν μπορώ να της βάλω όρια, δεν μπορώ να είμαι αυστηρή, δεν είναι όλα τόσο φοβερά, για παράδειγμα να φάει μία σοκολάτα παραπάνω. Με ενδιαφέρει η προσωπικότητά της και να βελτιωθεί ως χαρακτήρας, εκεί γίνομαι πιο αυστηρή. Όταν αποχώρησε από την πολιτική ο Γαβριήλ, βλεπόμασταν περισσότερο, και εκείνος ήταν πιο ήρεμος. Βρήκαμε ισορροπία στη σχέση μας, ωστόσο όταν του πρότειναν να γίνει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, του ζήτησα να χωρίσουμε! Δεν μου έκανε κακό στην δουλειά μου η θέση του συζύγου μου, γιατί θεωρώ ότι η σχέση του κάθε ανθρώπου είναι κάτι ιδιωτικό».

Δες όλη τη συνέντευξη που έδωσε η Ράνια Τζίμα στο Mega Καλημέρα:

Read More

And More