Ράπερ Lamanif στο T-Live: “Ήμουν χαμένος, σάλταρα” – Συνελήφθη η γυναίκα που κατηγορείται για εκβιασμό

Ο ράπερ Lamanif κατέθεσε μήνυση πρόσφατα για τις πράξεις της εκβίασης, της παραβίασης  και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων εναντίον της γυναίκας με την οποία απεικονίζεται στο ροζ βίντεο που διαδόθηκε στο διαδίκτυο. Η εν λόγω γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού στο TLive συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο της κατασχέθηκαν το κινητό και το laptop.

O 24χρονος μίλησε στην εκπομπή Tlive και τον δημοσιογράφο Βασίλη Παπαναστασούλη.

«Αυτές τις πέντε ημέρες ήμουν περιπλανώμενος. Δεν μπορώ να σας πω ακόμα που ήμουν. Το σοκ που υπέστην ήταν μεγάλο. Κάθε μέρα σκεφτόμουν και ξανασκεφτόμουν, δεν κατέληγα πουθενά. Έκανα κακό στον εαυτό μου, ήθελα απλά να εξαφανιστώ από όλους και από όλα. Ήμουν στα χαμένα, σάλταρα… Όλο σκέψεις ήμουν. Ακόμα και για τη μήνυση, δυσκολεύτηκα πολύ να πάω στο αστυνομικό τμήμα και να προβώ σε αυτήν την ενέργεια. Ένιωθα ότι ήταν χρέος μου να το κάνω. Ήταν πολύ άνανδρο» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Μανιφάβας.

Η Γιώτα Κηπουρού παρουσίασε αποκλειστικά για το Tlive σημεία από τη μήνυση του ράπερ Lamanif.

 

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος ράπερ είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έκανε γνωστή την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Read More

And More