Ραχήλ Μακρή: «Μην λυπάστε Μπιμπίλα – Κεφαλά, θα κάνουν δύο μήνες διακοπές με τον μισθό της Βουλής»

Την Ραχαήλ Μακρή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δημοσιογράφος Μένια Κούκου.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την επιλογή ενδυμασίας από Σπύρο Μπιμπίλα και Τζώρτζια Κεφαλά για την Ορκωμοσία της Βουλής, αλλά και για τα σχόλια του Θάνου Τζημερού κατά της Τζώρτζια Κεφαλά. 

«Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μόλις βγήκα από του σούπερ μάρκετ όπου πήρα δύο πράγματα για να φτιάξω φαγητό στα παιδιά μου και πλήρωσα 35€. Υποφέρει ο Έλληνας και η ελληνική οικογένεια και εμείς ασχολούμαστε με τις ενδυματολογικές επιλογές του κύριο Μπιμπίλα και της άλλης κυρίας που δεν γνωρίζω. Μην τους λυπάστε αυτούς, η βουλή θα κλείσει δύο μήνες, ορκίστηκαν και από την επόμενη ημέρα έχουν διακοπές, με τον μισθό της Βουλής, η οποία για δύο μήνες θα είναι κλειστεί αλλά θα πληρώνονται κανονικά», είπε αρχικά η Ραχήλ Μακρή. 

Σχετικά με τις δηλώσεις του Θάνου Τζήμερου, η Ραχήλ Μακρή ανέφερε: «Στον Θάνο Τζήμερο θα έλεγα να ηρεμήσει και να αφήσει ήσυχες τις γυναίκες έξω. Το τι θέλει να φορέσει ο καθένας θα το επιλέξει μόνος του. Από εκεί και πέρα ξέρει ότι θα κριθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί επικεντρώθηκε σε αυτά τα δύο πρόσωπα και δεν είπε και για τους υπόλοιπους γιατί εγώ είδα και άλλα ευτράπελα». 

Κλείνοντας, η Ραχήλ Μακρή δήλωσε: «Πριν κάποια χρόνια είχα φορέσει και εγώ μια μπλούζα με έναν παπαγάλο και κόντεψαν να με φάνε. Το θέμα είναι οι παπαγάλοι να αποδειχθεί στο τέλος ότι είναι κοράκια γιατί άλλο αίμα ο λαός δεν έχει». 

Read More

And More