Ρεγγίνα Μακέδου για δηλώσεις Πνευματικού: «Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις» – Τι είπε για το τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μια νέα γυναίκα που δίνει μάχη με τη λευχαιμία, χωρίς να το βάζει κάτω γιατί όπως λέει στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 Φωτεινή Νάσσου, «μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις».

Όταν δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις Πνευματικού, εξέφρασε αμέσως την οργή της στο TikTok, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να της τηλεφωνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Ρεγγίνα Μακέδου μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγεία της, αλλά και στην επικοινωνία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Έχω δει πολλούς ασθενείς να είναι ένα βήμα πριν το θάνατο και να το ξεπερνάνε, μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις, κανένας δεν μπορεί να παίζει τον Θεό. Αν δεν ήταν οι γιατροί μου να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και σε εμένα, εγώ δεν θα ήμουνα εδώ. Ο ασθενής πολλές φορές μπορείς να χάσει την ελπίδα του. Παραμορφωνόμαστε, φτάνουμε στα όριά μας, χρωστάω την ζωή μου αρχικά στον δότη μου και μετά στους γιατρούς μου», είπε αρχικά η Ρεγγίνα Μακέδου.

Και συνέχισε: «Υπάρχουν θεραπείες οι οποίες κοστίζουν χιλιάδες, εκατοντάδες ευρώ, το να ακούς ότι θα μας τα παρέχουν αυτά, είναι τουλάχιστον παρήγορο, οπότε το τελευταίο που έχουμε να σκεφτούμε είναι αν το κράτος θα μας τα παρέχει όλα αυτά ή θα γίνουμε Αμερική και θα μας αφήσουν να ψοφήσουμε έξω από το νοσοκομείο».

Κλείνοντας, η Ρεγγίνα Μακέδου αναφέρθηκε στην επικοινωνία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας: «Αν δεν ήξερα ποιος είναι θα έλεγα ότι μου μιλάει κάποιος γνωστός μου. Μου είπε ότι ο ίδιος στεναχωρήθηκε με αυτή την δήλωση και δεν συμφωνεί καθόλου και ότι θα κάνει τα πάντα για να έχουμε δωρεάν υγεία».  

Read More

And More