Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλο έκανε η Ρένια Λουιζίδου.
Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε παλαιότερη δήλωσή της ότι είναι “εθισμένη στο διαδίκτυο” αλλά και στο πώς αυτή παρερμηνεύθηκε από τα media.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το είδα σ’ έναν τίτλο λες και έχω πέσει στα ναρκωτικά. Για όνομα του Θεού. Μ΄αρέσει πολύ το internet και σκρολάρω αρκετά μέσα στη μέρα. Μέχρι εκεί. Πρέπει να προσέχεις ακριβώς ακριβώς τι λες», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.
Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ μεγάλη πια για να βγάζω φωτογραφίες τον εαυτό μου και να χαίρομαι τόσες φορές τη μέρα. Και δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική να βγάζω 50 φωτογραφίες τη μέρα, με πιάνει μαύρη κατάθλιψη. Να έχω το νου μου μην τυχόν και δεν αποθανατίσω τι συμβαίνει στην ζωή μου. Και δεν νιώθω και τόσο φωτογραφίσιμη δηλαδή. Πρέπει και λίγο να προσέχεις την κατάσταση».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ