Ρένος Ρώτας – Μαθητής Λιγνάδη: “Νόμιζα ότι του χρωστάω, συνειδητοποιώ ότι του χρωστάω δύο μπούφλες”

Ο Ρένος Ρώτας φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη και μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος του έκανε μάθημα στη δραματική σχολή.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε «έξω από τα δόντια» για τον άλλοτε καθηγητή του. «Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πρόσφατα-με το χέρι στην καρδιά- νόμιζα ότι χρωστάω στον κύριο Λιγνάδη. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος, που με βοήθησε χωρίς να με φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς να νιώσω αμήχανα, χωρίς να υπάρχει υπόνοια για κάποια περίεργη συνθήκη ή κατάσταση, στην οποία όντας νέος, θα μπορούσα να βρεθώ σε δύσκολη θέση» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Συνειδητοποιώ με όλα αυτά που γίνονται πώς το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες. Το ζήτημα είναι πολύ χοντρό. Μόνο που μαζεύονται όλα αυτά γύρω από το όνομά του, έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν είχα ακούσει τέτοιες ιστορίες, δε θυμάμαι κάτι που να θεωρείται επιλήψιμο από εκείνη την περίοδο. Μου φαίνονταν όλα ρόδινα, ίσως γιατί είχα μαγευτεί από το θέατρο, ίσως γιατί είχα παρασυρθεί από τις πρόβες; Και τώρα νιώθω αφελής».

Στην εκπομπή, επίσης, φιλοξενήθηκε και η Βάσια Παναγοπούλου.

Δες όλα όσα είπαν στο παρακάτω βίντεο.

Read More

And More