Ρία Κολοβού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor All Star – «Δεν θεωρώ ότι κρύβεται αυτός πίσω από τη λίστα»

Εκτός Survivor All Star βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης 10/5 η Ρία Κολοβού, καθώς ήταν η παίκτρια που είχε τις λιγότερες ψήφους.

Το πρωί της Τετάρτης 10/5 η Ρία Κολοβού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στην Κατερίνα Νινιού, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχώρησή της, για τους παίκτες που αποβλήθηκαν αλλά και για το ποιον θα ήθελα νικητή του παιχνιδιού.

«Δεν περίμενα ότι θα είμαι αυτή που θα αποχωρήσει εχθές, αλλά και ο Σπύρος για να έχει μείνει 11 φορές, ο Ασημακόπουλος 6 φορές και ο Μπάρτζης που έχει κοινό, ήταν μια δύσκολη ψηφοφορία», είπε αρχικά η Ρία Κολοβού.

Και συνέχισε: «Το πρόβλημα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ότι η κόκκινη ομάδα είναι πιο αποστασιοποιημένη, έχουν απομακρυνθεί, δεν θέλουν να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε συζητήσεις και κάθονται μόνη τους»

Όσον αφορά στην αποβολή του Ηλία Γκότση, η Ρία Κολοβού ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο Ηλίας δεν θα με έχει κάνει unfollow, γιατί έχουμε άριστη σχέση. Ο Ηλίας Γκότσης δεν ξέρει καλά, οπότε δεν θεωρώ ότι κρύβεται αυτός πίσω από τη λίστα που γράφτηκε στο Survivor. Μέχρι και σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομα αυτού που το έγραψε».

«Δεν ήμουν ανάμεσα στους παίκτες που απείλησαν ότι θα αποχωρήσουν, αν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν αποχωρήσουν. Θεωρώ ότι η παραγωγή ξέρει καλύτερα ποιος πρέπει να αποχωρήσει και ποιος όχι. Πιστεύω ότι ο νικητής του παιχνιδιού θα είναι ή ο Νίκος Μπάρτζης ή ο Σάκης Κατσούλης», κατέληξε η Ρία Κολοβού.

Read More

And More