Αποκάλυψη T-live

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το μήνυμα που την «καίει» και θα προσκομίσει ο Μάνος Δασκαλάκης στο δικαστήριο

Η Γιώτα Κηπουρού αποκάλυψε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου που φαίνεται ότι την «καίει» και θα προσκομίσει στο δικαστήριο η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, το εν λόγω sms η 34χρονη κατηγορουμένη σαν να προαναγγέλλει μία ημέρα πριν από την ανακοπή καρδιάς της Τζωρτζίνας, τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Υπάρχει, δηλαδή μήνυμα της μητέρας πριν από υποστεί την ανακοπή η 9χρονη, που φαίνεται ότι λέει «και που να δεις τι θα γίνει αύριο».

Αυτό το μήνυμα κρίνεται ίσως το πιο σημαντικό και έχει περάσει πλέον στα χέρια του Μάνου Δασκαλάκη από την πρώην κολλητή φίλη της εν διαστάσει συζύγου του.

Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στη μήνυση του Αλέξη Κούγια

Ο συνήγορος του πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα δήλωσε, μεταξύ άλλων, στα τηλεοπτικά συνεργεία: «Έχει δικαίωμα η υπεράσπιση να καταθέσει τη συγκεκριμένη μήνυση. Ωστόσο, είναι μάλλον μία προσπάθεια να απομακρύνει το ενδιαφέρον από το πραγματικά σημαντικό, δηλαδή τι θα πουν οι γιατροί. Ο κ. Δασκαλάκης επίσης κατέθεσε στο ακροατήριο πράγματα τα οποία δεν είχαν προκύψει για να ερωτηθούν νωρίτερα στη διαδικασία. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα, με την πρώτη γιατρό που εξετάστηκε».

Read More

And More