Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδραση του Όθωνα Παπαδόπουλου όταν ρωτήθηκε για την αποχώρησή του από την υπόθεση

Με αφορμή μία άλλη υπόθεση που έχει αναλάβει, ο μέχρι πρότινος δικηγόρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στο «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε για την αντικατάστασή του από τον Αλέξη Κούγια, με τον ίδιο να αρνείται ευγενικά να απαντήσει σε οποιοδήποτε σχετικό ερώτημα.

«Δεν θα απαντήσω σε κανένα ερώτημα γιατί δεσμεύομαι από τον κώδικα δεοντολογίας δικηγόρων. Άσκησα τα καθήκοντά μου όσο χρόνο μου είχαν ανατεθεί με όσο μεγαλύτερη ένταση, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια μου στάθηκε δυνατόν.

Δεσμευόμαστε από τον κώδικα και δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσουμε σε κάποιο ερώτημα σε σχέση με την υπόθεση που ούτως ή άλλως είναι σε εξέλιξη και υπολείπονται τα άλλα στάδια που είναι κρίσιμα για την απόδειξη της αλήθειας και για την τύχη για της κατηγορουμένης» είπε χαρακτηριστικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου επέμεινε και τον ρώτησε για το αν έχει μιλήσει με το περιβάλλον της κατηγορουμένης για τον θάνατο των τριών παιδιών της, ο δικηγόρος αποκρίθηκε ξανά: «Θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω σε καμία σχετική ερώτηση».

Read More

And More