Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η μηχανή ήταν δώρο της σπιτονοικοκυράς» – Τι απαντά μέσα από τη φυλακή για τα χρήματα

Μετά το επισκεπτήριο στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ. Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά και τη δημοσιοποίησε του ηχητικού ντοκουμέντου με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

«Δεν είναι η καλή η ψυχολογική της κατάσταση» σημείωσε ο συνήγορος υπεράσπισής της. Μετά τη μετάδοση του ηχητικού της μικρής Τζωρτζίνας έχει επιδεινωθεί εξαιρετικά (η κατάστασή της). Είναι σοκαριστικό να ακούγεται και πάλι η φωνή του μικρού παιδιού μετά από τόσο καιρό. Είναι κάτι που επηρέασε την ψυχολογία της στον μέγιστο βαθμό. Προκάλεσε τη θλίψη, το σοκ και την οργή της».

Ακόμα, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε απαντήσεις από τον εν διαστάσει σύζυγό της, μετά το εξώδικο που του είχε στείλει. «Δεν ήταν μία επιθετική νομική ενέργεια αλλά μία προσπάθεια επικοινωνίας δεδομένης της άρνησης της άλλης πλευράς για συνεννοήσεις για τα τρέχοντα ζητήματα».

«Η μηχανή ήταν δώρο της σπιτονοικοκυράς»

Ακόμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε και για τη μηχανή, που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως το T-live, ότι αγοράστηκε με τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τη μηχανή, «υπάρχει μία πληροφόρηση ότι ήταν δώρο της κυρίας Κούτρα και το ποσό της τελευταίας σύνταξης χρησιμοποιήθηκε για την κάλυψη των εξόδων κηδείας. Έγινε ανάληψη της τελευταίες μέρες και είναι έξοδα της τελετής (σ.σ. της κηδείας της σπιτονοικοκυράς) στην οποία παραβρέθηκαν μόνο τρία άτομα. Το ζεύγος και η γυναίκα που φρόντιζε τις τελευταίες της μέρες την συγκεκριμένη κυρία (Κούτρα). Κανένα συγγενικό πρόσωπο».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το T-live:

Read More

And More