Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Γρηγόρης Λέων απαντά στο T-live για την σφοδρή επίθεση της οικογένειάς της

Στο στόχαστρο της Ρούλας Πισπιρίγκου και της οικογένειας της βρέθηκε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, όπως προκύπτει από το τετρασέλιδο δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα, δια μέσω του δικηγόρου τους. 

«Διαψεύδουμε πλήρως την πληροφορία που μεταδόθηκε σε τηλεοπτικά μέσα ότι δήθεν έχουμε προτείνει στον Ιατροδικαστή κ. Λέων να αναλάβει ως τεχνικός μας σύμβουλος για την υπόθεση της Ρούλας. Ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής συμμετέχει καθημερινά σε εκπομπές μιλώντας ανεύθυνα για μία υπόθεση της οποίας δεν έχει δει ποτέ του κανένα έγγραφο και κερδίζει τηλεοπτική προβολή και δημοσιότητα πάνω από τους τάφους των τριών αγαπημένων μας παιδιών.

Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η επιστημονική εγκυρότητα των απόψεών του είναι πολύ περιορισμένη. Για τον λόγο αυτό δεν θα υπήρχε ποτέ η πιθανότητα να τον επιλέξουμε ως τεχνικό μας σύμβουλο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου. (διάβασε ολόκληρο το δελτίο Τύπου εδώ)

Ο Γρηγόρης Λέων έδωσε τη δική του απάντηση μιλώντας ζωντανά στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου. «Κοιτάξτε, εγώ σέβομαι απόλυτα τη θέση του κάθε κατηγορούμενου και μάλιστα, όταν η θέση αυτή είναι δυσμενής, αντιλαμβάνομαι την όποια ακραία αντίδραση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από την αρχή που ουσιαστικά η ίδια η οικογένεια επέλεξε να δημοσιοποιήσει όλα τα επιστημονικά δεδομένα που αφορούσαν στους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών.

Άρα από τη στιγμή που έδωσε στους δημοσιογράφους και στα Μέσα μία τέτοια πληροφορία, εύλογο ήταν ότι καλέσατε εμένα και άλλους συναδέλφους για να εκφέρουμε την επιστημονική μας άποψη. Τώρα, γιατί έχουν στοχοποιήσει εμένα, αυτό το αντιλαμβάνομαι και συμμερίζομαι την όποια αντίδρασή τους».

Read More

And More