Αποκάλυψη T-live

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έλεγε στον Μάνο Δασκαλάκη για την ηχογράφηση της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο – «Σφαγή» για το παιδί

Ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα, τον οποίο η κατηγορούμενη ηχογράφησε στις 8 Απριλίου του 2021, την πρώτη μέρα της νοσηλείας της 9χρονης στο Καραμανδάνειο και τρεις μέρες πριν τη μοιραία ανακοπή που υπέστη και της προκάλεσε τετραπληγία, έγινε για έναν σκοπό. Να αποδείξει η 33χρονη κατηγορούμενη στον εν διαστάσει σύζυγό της ότι είναι επιλογή της κόρης του να μην θέλει να τον δει και όχι δική της.

Η 9χρονη δείχνει να μη θέλει να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και αυτός «σφάζεται» με τη σύζυγό του, θεωρώντας την υπεύθυνη για τη συμπεριφορά της 9χρονης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου ανταλλάσσουν μηνύματα – φωτιά που φέρνει στο φως η εκπομπή T-live.

Ρούλα: Λοιπόν Μάνο, εσύ έχεις όρεξη για κουβέντα και παιχνίδια, εγώ όμως δεν μπορώ άλλο. Όσο έπαιξες, έπαιξες. Άντε βρες νέο παιχνιδάκι τώρα. Όταν θέλει η Τζωρτζίνα θα σε πάρει, θα της πω και εγώ. Όμως, δεν μπορώ να την πιέζω. Πρέπει να καταλάβεις ότι γι’ αυτήν είσαι απώλεια και μάλιστα τρίτη. Εμείς δεν ήμασταν μαζί όταν έγινε ό,τι έγινε.

Μάνος: Μη συνεχίζεις. Θα σε ξεφτιλίσω κι άλλο, όσο το λες.

Οι σχέσεις του ζευγαριού είναι τεταμένες. Η μόλις επτά μηνών Ίριδα είχε φύγει από τη ζωή στις 21 Μαρτίου 2021. Η διαδικασία του διαζυγίου έχει ξεκινήσει. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει φύγει από το σπίτι. Το ζευγάρι ανταλλάσσει μηνύματα με αντικείμενο την επικοινωνία της 9χρονης με τον πάτερα, μετά το χωρισμό του. 

«Ας μην γεμίσουμε άλλες πληγές στο παιδί»

Μάνος: Πες ό,τι θες για εμένα, αλλά όχι στο παιδί. Σε παρακαλώ να σταματήσει αυτό εδώ. Αν δεν θες, μη δίνεις διαζύγιο και να υπογράψουμε ένα συμφωνητικό. Μην γεμίζουμε πληγές άλλο το παιδί. Αυτό δεν φταίει. Σε παρακαλώ. Το παιδί είναι μία χαρά, δεν έπρεπε να πάει καν στο νοσοκομείο. Αλλά, καλά έκανες και την πήγες. Προληπτικά είναι όλα αυτά και το ξέρεις μέσα σου. Μην σε κυριεύει το άγχος. Αν θες. πάρε με ένα τηλέφωνο. να της μιλήσω λίγο.

 «Η Τζωρτζίνα δεν θέλει να σε δει»

Μάνος: Πώς είναι το παιδί;

Ρούλα: Τρώει.

Μάνος: Ρώτα την τι θέλει να της φέρω το βράδυ.

Ρούλα: Μα, δεν θέλει να έρθεις.

Μάνος: ΟΚ. Μπορείς να κάνεις εσύ αυτήν την ερώτηση;

Πότε με απότομο τρόπο, πότε με παρακλητικό, ο Μάνος Δασκαλάκης επιδιώκει να επικοινωνήσει με την πρωτότοκη κόρη του. Μερικές φορές εμφανίζεται δύσπιστος για το αν είναι απόφαση του παιδιού να μη θέλει να τον δει και για αυτό το λόγο σε επόμενο μήνυμά της η κατηγορούμενη του δηλώνει ότι έχει ηχογραφήσει τη Τζωρτζίνα να λέει ότι είναι δική της επιλογή να μη θέλει να δει τον πατέρα της.

Ρούλα: Σχετικά με τα αν θέλει ή όχι να σε δει έχω ηχογράφηση. Να την ακούσεις όποτε θες. Εγώ την παρακαλάω να σε πάρει.

Τι συνέβη μία ημέρα μετά την ηχογράφηση της Τζωρτζίνας

 

Μία μέρα μετά, στις 9 Απριλίου 2021, και ενώ η Τζωρτζίνα  εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο, το ζευγάρι επικοινωνεί και πάλι μέσω μηνυμάτων, με αντικείμενο την επικοινωνία της 9χρονης με τον πάτερα, μετά το χωρισμό του ζευγαριού. 

Ρούλα: Το παιδί είναι πολύ πιεσμένο και δεν σε θέλει καθόλου. Πριν μου έλεγε «τι δεν καταλαβαίνει που του λέω ότι δεν θέλω». Έχω ενημερώσει και τον δικηγόρο μου. Η συνάντησή σας για αρχή θα είναι για λίγο και με παρουσία μου. Αργότερα, αν φτιάξουν τα πράγματα, να πάτε όπου θέλετε, όσο θέλετε. Λοιπόν, δεν έχω να σου πω κάτι άλλο, είναι καλά, αν προκύψει κάτι θα σε ενημερώσω.

Μάνος: OK. Αν θες ξεμπλόκαρε με από το Viber να την πάρω να μιλήσουμε. Δεν συμφωνώ οι συναντήσεις μου με τη Τζωρτζίνα να είναι με παρουσία σου. Για ό,τι της λέω σε κοιτάζει πριν απαντήσει. Δεν πειράζει, τη Δευτέρα αν μπορείς το πρωί να κάνουμε τη συνάντηση με τους δικηγόρους. Ούτε εγώ έχω να πω κάτι άλλο. Αφού πιέζεται το παιδί, αν θελήσει θα με πάρει αυτό. Καλή συνέχεια.

Ρούλα: Όπως κάνεις καραγκιοζιλίκια και κρέμεσαι από τα Facebook και με μπλοκάρεις, λες και είμαι καμιά π…, έτσι και εγώ δε σε ξεμπλοκάρω. Αν θελήσει, εννοείται, θα σε πάρει.

Μάνος: Εσύ με μπλόκαρες Ρούλα και μετά σε μπλόκαρα. Δεν θα παίξω με αυτό, αν θες υπάρχει το Viber.«Η Τζωρτζίνα δεν θέλει να έρθεις κι έρχεσαι με το ζόρι»

Στις 10 Απριλίου η Τζωρτζίνα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο. Δείτε τα μηνύματα που ανταλλάσσει τα ζευγάρι τη συγκεκριμένη μέρα.

Ρούλα: Μου το παίζεις καλός πατέρας ξαφνικά, από το πουθενά. Οκτώ χρόνια τώρα και την έχεις πάει πέντε βόλτες. Δεν ξέρεις τίποτα για αυτήν. Δεν σου μιλάω για τα άλλα δύο, δεν πρόλαβαν πολλά… Με ένα «σ’ αγαπώ» που της λες νομίζεις ότι είσαι πατέρας κι εσύ να εύχεσαι να είναι ίωση και να μην είναι ψυχολογικό αυτό, γιατί θα είναι ένα από τα κατορθώματα σου και αυτό.

Μάνος: Ναι ΟΚ. Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου. Το μόνο που θα μου στέλνεις θα είναι για το παιδί. Υποδείξεις από εσένα δε χρειάζομαι.

Ρούλα: Εννοείται, γιατί δεν έχεις να πεις τίποτα. Να ενημερώνεσαι από τους γιατρούς… Και κόψε τα ψέματα πλέον. Κοιμόσουν και χθες και σήμερα, μου το είπε η (…) και απόψε το είδα και μόνη μου. Αν ήσουν ξύπνιος θα το σήκωνες. Οπότε, κόψε λοιπόν γιατί είμαι πολύ ήρεμη αυτές τις μέρες για χάρη του παιδιού και σου μιλάω. Το παιδί μόνο του σου είπε να φύγεις. Αυτό το καταλαβαίνεις; Έπρεπε να σε καλέσω στο τμήμα να στο πουν να το καταλάβεις; Και μου λες να σε άφηνα να κοιμόμουν; Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι θυμωμένη αυτή τη στιγμή και δεν την αφήνεις να της περάσει; Γιατί το κάνεις αυτό;

Μάνος: Ψέματα; Ναι OK. Μίλα με την (…) εσύ που τα λέει όλα… Ναι, παιδί μου. Όταν το δει παιδοψυχολόγος το παιδί, έλα να μου πεις ποιος πιέζει καταστάσεις. Εννοείται ότι θα την ψάξει παιδοψυχολόγος του νοσοκομείου. Εγώ δεν πρόκειται να την ξαναενοχλήσω μέχρι τότε. Επίσης, να μη μου ξαναμιλήσεις για τίποτα άλλο μέχρι τότε, πέρα από το πώς είναι το παιδί. Σ’ ευχαριστώ!

Ρούλα: Σε όλα τα τηλεφωνήματα σου λέει «μην έρθεις» και ήρθες με το ζόρι, γιατί της είπες για παιχνιδοσακούλα. Ήρθες και σου είπε και μπροστά σου «δεν θέλω να έρθεις» κι εσύ συνεχίζεις. Δηλαδή, τι θέλεις; Να μας κοροϊδεύει όλη η Πάτρα; Τέλος πάντων. Βάλε μυαλό για το παιδί σου. Εγώ όλη τη μέρα της λέω να μιλάτε και να έρθεις. Θες το πιστεύεις, θες όχι, δικαίωμα σου. Εσύ στο κεφάλι σου έχεις (…). Θα έβλεπα το παιδί μου στο νοσοκομείο μετά από ό,τι έχω περάσει με τα άλλα δυο, θα μου έλεγε για εσένα και δεν θα στο έλεγα; Μα, ήμαρτον! Δηλαδή, έχεις καθόλου μυαλό; Όσο για τον ύπνο, θα σήκωνες το τηλεφωνάκι σου εσύ που ανησυχείς, δεν θα έστελνες μετά από δυο ώρες.

Μάνος: Ναι, παιδί μου, δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε εσένα για το αν έκλεισα τα μάτια μου μια ώρα, που είμαι στο τιμόνι 18 ώρες για να φάει το παιδί μου. Κάνε μας τη χάρη!«Ζω μία κατάσταση αλά Μαλένα κι έχω τρομερή πίεση»

Ρούλα: Και όλως τυχαίως, ήταν εκείνη η μια ώρα που το παιδί έπαθε αυτό. Μωρέ μπράβο τηλεπάθεια… Δεν σου είπε κανένας να απολογηθείς. Δεν σε ρώτησα καν αν κοιμάσαι ή όχι. Εσύ μου είπες ότι είσαι άυπνος. Προσπαθώ από την ημέρα που είπες να φύγεις να μην τσακωθούμε και συνέχεια κάνεις και λες πράγματα για να με τσαντίζεις και σκοτωνόμαστε. Δηλαδή, τι πρέπει να γίνει; Ήρθες πάνω στο θάνατο της μπέμπας να με ψαρεύεις για τον (η εξωσυζυγική σχέση) και το είπες στον πατέρα σου αυτό το πράγμα και δεν σου μιλάω. Ούτε «ντροπή» δεν έχω να σου πω πλέον.

Μου έχεις κάνει το χειρότερο κακό που μπορούσε να μου κάνει άνθρωπος και πάλι δεν σου μιλάω, δεν σου λέω τίποτα. Σε ενημερώνω για το παιδί και συνεχίζεις να μου λες ψέματα για ηλίθια πράγματα. Λες και με νοιάζει ή δεν ξέρω πότε κοιμάσαι, μετά από οκτώ χρόνια. Αλήθεια, ζω μια κατάσταση σε ένα νοσοκομείο αλά Μαλένα κι έχω τρομερή πίεση. Έχεις τέσσερις ημέρες από τη μέρα που έφυγες που με… χορεύεις. Μια με βρίζεις, μια με κατηγορείς, μια με το δικηγόρο, μια λες για το παιδί και αυτό που με πειράζει πιο πολύ, αντί να καταλάβεις ότι μόνο η Τζωρτζινα μας δένει και μας φέρνει σε επαφή, εσύ μου λες ότι λέω για εσένα και όχι μόνο επιμένεις, όπως πάντα. Βλέπεις ότι όλο σε παρακαλάω για το καλό της να σταματήσεις αυτά που λες και να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Έχετε χρόνο μπροστά σας, δεν σας τον στέρησε κανείς. Μην τη πιέζεις. Φέρνεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Πρέπει να καταλάβεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις, απευθύνσου σε κάποιον ειδικό να στο πει. Μου λες «βγάλε τον εγωισμό σου στην άκρη» και δεν έχω δείξει πουθενά εγωισμό και προκαλείς όλο φασαρίες. Σε παρακαλώ, συγκεντρώσου για το καλό του παιδιού και μόνο.

Μάνος: Πρώτον, πού προκάλεσα φασαρία; Πάλι λες τα δικά σου. Το έχουν το τηλέφωνο μου οι γιατροί. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο εσύ, εκτός από το να σταματήσεις να μου στέλνεις τα δικά σου. Σε ευχαριστώ και καλή σου μέρα.

Άλλος ένας διάλογος του εν διαστάσει ζευγαριού στις 10 Απριλίου

Μάνος: Πως είναι το παιδί;

Ρούλα: Καλά.

Μάνος: Σου έκαναν ενημέρωση οι γιατροί;

Ρούλα: Όχι. Μόνο για την ίωση της κοιλιάς, ότι είναι οι λεμφαδένες διογκωμένοι.

Μάνος: Αυτό έγινε το πρωί ή τώρα;

Ρούλα: Το πρωί.

Μάνος. Οκ. Όποτε θέλει με παίρνει τηλέφωνο η μικρή, αν θέλει.

Ρούλα: Θα της πω να σε πάρει για «καληνύχτα» γιατί μόνη της δεν την κόβω να λέει. Δεν μου έχει πει τίποτα μέχρι ώρας.

Μάνος: Δεν χρειάζεται να της πεις τίποτε. Αν θέλει και στο πει, τότε ας με πάρει.

Ρούλα: Οκ.

«Έχεις ενημέρωση από την ιατροδικαστή;»

Ρούλα: Είχες καμία ενημέρωση από Γιάννενα για την μπέμπα;

Μάνος: Όχι, ακόμα τίποτα. Θα πάρω την Τρίτη την ιατροδικαστή.

Την επόμενη ημέρα της «σφαγής», η 9χρονη Τζωρτζίνα παθαίνει την πρώτη της ανακοπή…

Read More

And More