Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ισχυρίζεται στην απολογία της – «Η Τζωρτζίνα, ήταν, είναι και θα είναι για πάντα το παιδί μου»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα η μητέρα της Τζωρτζίνας, αυτό το δικαίωμα δε μπορεί να μου το στερήσει κανείς» υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου από το εδώλιο της κατηγορουμένης περιέγραψε την Τζωρτζίνα ως ένα δραστήριο και πανέξυπνο παιδί και ανέφερε διάφορα περιστατικά από το πώς ήταν η κόρη της ως παιδί μέχρι να αρρωστήσει.

«Μου είναι αδιανόητο να μιλάω για την Τζωρτζίνα σε παρελθόντα χρόνο, η Τζωρτζίνα είναι… να λέω πάλι είναι… Συγχωρήστε με…» είπε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο σημείο τόνισε «έχω παρουσιαστεί ως ψυχρή και χωρίς συναίσθημα, ωστόσο τώρα εκφράζομαι, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για την κόρη μου».

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της απολογίας της, η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει συχνές αναφορές στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Read More

And More