Ρούλα Πισπιρίγκου: Το παρασκήνιο της δίκης του αιώνα – Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη και η αντίδραση της 34χρονης

Η εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη στη δίκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 17/2, με τον «κρυφό άσο στο μανίκι» του πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Το T-live και η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού αποκάλυψαν όλο το παρασκήνιο της δίκης του αιώνα. Τα κρίσιμα ερωτήματα του συνηγόρου της 34χρονης, Αλέξη Κούγια και οι απαντήσεις του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας καθ’ όλη τη διάρκεια της σημερινής δικάσιμου προχώρησε σε “βροχή” ερωτήσεων. Σε κάποιες από αυτές, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θυμόταν να απαντήσει, με τη Ρούλα να γυρνά στους συγγενείς της που βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα και να τους λέει: «Όλο δεν θυμάται, δώστε του ένα χάπι να θυμηθεί».

Γιατί βούρκωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στο τέλος της κατάθεσής του

 

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης και λίγο πριν ολοκληρωθεί η εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη από τον Αλέξη Κούγια, ο μάρτυρας κατηγορίας ζήτησε να προσθέσει δύο λόγια.

Εκεί, εξιστόρησε ένα περιστατικό όπου ο ίδιος βρισκόταν μόνος του μαζί με τη Τζωρτζίνα στο δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου το μικρό παιδί φαινόταν ότι προτιμούσε τη συντροφιά του πατέρα του και γι’αυτό θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη μητέρα του, λέγοντάς της: «Κοιμήσου, έλα το απόγευμα». Τότε, ο πατέρας των 3 κοριτσιών υποστήριξε πως παρά το γεγονός ότι φαινόταν πως το μήνυμα ήταν γραμμένο από το παιδί η ίδια του απάντησε: «Όχι, θα έρθω κανονικά σε μία ώρα».

Στο σημείο αυτό «έσπασε» η φωνή του Μάνου Δασκαλάκη και ξέσπασε σε κλάματα ζητώντας συγγνώμη από το δικαστήριο.

Read More

And More