Σάκης Αρσενίου: «Ο γάμος μου διήρκησε 45 δευτερόλεπτα – Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο του, ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα του Happy Day για την απόφαση να παντρευτεί με πολιτικό γάμο και την εγκυμονούσα σύζυγό του, Λαμπρινή.

«Ο γάμος μου διήρκησε 45 δευτερόλεπτα, μπήκαμε, υπογράψαμε, όλα καλά, φάγαμε οικογενειακά. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά την πατήσαμε. Στην αρχή είπαμε ότι θα το πάμε χαλαρά και πήγε» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Σάκης Αρσενίου εξομολογήθηκε ότι οι προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού τους συνεχίζονται. «Χθες ήρθαν τα πράγματα για το δωμάτιο του μωρού. Δεν τα έχουμε τοποθετήσει ακόμα, γενικά εγώ είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Η εγκυμοσύνη της Λαμπρινής είναι μία χαρά. Τους πρώτους 2-3 μήνες ήταν δύσκολα, μετά της έλεγα ότι θα γεννήσω κι εγώ μαζί σου μέχρι να γεννήσεις. Και έγκυος να μην ήταν, μου ζητάει να της πάρω κάτι κάθε μέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σάκης Αρσενίου και η σύντροφός του θα δώσουν τα ονόματα Κωνσταντίνος – Εφραίμ στον γιο τους. «Το πρώτο είναι από τον πατέρα μου και το δεύτερο από ένα τάμα που έκανα. Τη στιγμή που προσκυνούσα, είπα ότι αν κάνω παιδάκι, θα τάξω και το όνομα του Αγίου. Κι έτσι όταν μάθαμε ότι θα είναι αγοράκι» δήλωσε ο τραγουδιστής στον Alpha.

Δες όλη τη συνέντευξη του Σάκη Αρσενίου παρακάτω:

Read More

And More