Σάκης Κατσούλης: “Ο λόγος που μπήκα στο Survivor έχει παρερμηνευτεί” – Η σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη του στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι #not για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, για τη σχέση του με τον Αλέξη Παππά και για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι μαζί.

«Προσπαθώ να συνέλθω από αυτή τη μαγική εμπειρία, αλλά νιώθω χαρούμενος και ευτυχισμένος. Φέραμε το κύπελλο στο Περιστέρι. Ο κάθε άνθρωπος αργεί να συνειδητοποιήσει τα σημαντικά γεγονότα, πόσω μάλλον όταν είσαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης που έχεις περάσει τόσο δύσκολες συνθήκες, είναι ακόμα πιο δύσκολο να συνειδητοποιήσεις. Και αύριο θα ξαναέφευγα για το Survivor» ανέφερε αρχικά ο 30χρονος επιχειρηματίας.

Διάβασε επίσης:

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Νέα βραδινή έξοδος μετά το Survivor – Πού τους “τσάκωσε” το TLIFE

Όσον αφορά στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σημείωσε: «Ο κύριος λόγος που μπήκα στο παιχνίδι έχει παρερμηνευτεί λίγο. Ήταν και η Μαριαλένα, αλλά ήθελα να ζήσω και το όνειρό μου, να μπω στο παιχνίδι που έβλεπα τόσα χρόνια. Και όταν με ρώτησαν για την πρώην μου, τους είπα ότι πάω εκεί να τη βοηθήσω και όχι να της δημιουργήσω επιπλέον πρόβλημα. Αυτό λοιπόν που είπα πριν μπω το κατάλαβε και εκείνη και όλος ο κόσμος. Για μένα αξίζει τα πάντα. Πέρασε όλους τους στίβους μάχης, γυναικολογικά θέματα είχε πολλά, είχε πρηστεί κάποια περίοδο πάρα πολύ, είχε εξάρσεις και κλάματα.

Το έχει πει και η Μαριαλένα πρώτη από εμένα, δεν είμαστε μαζί. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά στο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί. Λόγω των συνθηκών δε μπορείς να κάνεις κι αλλιώς».

Read More

And More