Σάκης Τανιμανίδης: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και ο λόγος που δε βλέπει Survivor

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής που θα αναλάβει την παρουσίαση της Φάρμας μίλησε για τη σχέση του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά και τον Γιώργο Λιανό που τον διαδέχθηκε στην παρουσίαση του Survivor ενώ αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. 

“Δεν ισχύει αυτά που γράφονται. Μάθαμε ότι η Χριστίνα είναι έγκυος σε δίδυμα. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να πω ότι θα μείνω ή θα φύγω αλλά έκανα μια σκέψη. Είκοσι χρόνια μετά όταν θα είμαι 60 θα θυμάμαι την τέταρτη φορά που πήγα να κάνω το Survivor ή ότι έμεινα για τη γέννηση των παιδιών μου.. Όλα καλά με τον Ατζούν. Δε βλέπω το Survivor, μου λείπει αλλά στη ζυγαριά της ζωής μου κερδίζει με μεγάλη διαφορά η οικογένεια. Με τον Γιώργο είμαστε πολύ φίλοι, προχθές μιλήσαμε με βίντεοκλήση. Καταλαβαίνω ότι στα μέσα γράφονται και λέγονται πάρα πολλά. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι τα Μέσα κάποιες φορές μεγαλοποιούν κάποια πράγματα… Με τον Γιώργο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Το ότι μου λείπει το Survivor είναι δεδομένο” είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και στη συνέχεια ξεκαθάρισε το λόγο που φέτος δεν υπάρχει δεύτερος παρουσιαστής στο ριάλιτι επιβίωσης, “Το πρώτο Survivor το παρουσίασα μόνος μου. Το δεύτερο και το τρίτο το έκανα μαζί με τον Γιώργο για πρακτικούς λόγους. Το πρώτο είχε 4 επεισόδια την εβδομάδα τα άλλα δυο είχαν έξι, φέτος έχει πάλι τέσσερα”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα με τα πιο τρυφερά λόγια ενώ η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από τη Χριστίνα να βρίσκεται στο Πρωινό τη φετινή χρονιά.

“Δε θα είμαι πολύ αντικειμενικός αλλά είναι πολύ όμορφη, πολύ έξυπνη. Είμαστε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει το φύλο των μωρών… Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά… αλλά ήρθε και όλα καλά…. Τη φάση αυτή την περάσαμε μαζί, ήμασταν μια χαρά δυσκολευτήκαμε απλά όπως χιλιάδες ζευγάρια να κάνουμε παιδάκια… Ο άντρας πρέπει να είναι δίπλα στη γυναίκα. Και να δυσκολεύεται κάποιος να κάνει παιδί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί αν όχι κάποια στιγμή θα έρθει” δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Read More

And More