Σάσα Σταμάτη: Αναλαμβάνει του χρόνου τη καθημερινή, πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ από τις 10.00 μέχρι τη 1.00;

Όσο περνούν οι μέρες τόσο φουντώνει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ… Βλέπεις λατρεμένη αυτή την εποχή η τηλεόραση μοιάζει καζάνι που βράζει, μιας οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για την επόμενη σεζόν, κορυφώνονται.

Ανάμεσα στις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες και έγινε ιδιαίτερος ντόρος, είναι και η είδηση που ήθελε την Σάσα Σταμάτη, να αναλαμβάνει από Οκτώβρη καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ, στη θέση της Άννας Μπουσδούκου. Απίστευτο κι όμως τηλεοπτικό…

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα νεότερα που έπιασαν οι κεραίες μου και μετά από μία σειρά τηλεφωνικών επαφών που είχα με θέα το Φάληρο, αυτό το τηλεοπτικό ενδεχόμενο δεν υπάρχει.

Η Σάσα παραμένει κανονικά στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και δεν τίθεται θέμα… θεαματικών αλλαγών στη καθημερινή, πρωινή του ζώνη του ΣΚΑΙ.

“…Με απόλυτη ειλικρίνεια σου λέω, ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν τίθεται θέμα το “Oh la-la” να μετακομίσει στη πρωινή, καθημερινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε όλοι εμείς… Λες να παίζει κάτι τέτοιο και να μην το ξέρουμε; Τύπου “ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος”; Για την ώρα το δεδομένο είναι, ότι συνεχίζουμε Σου-Κου κι αυτό που όντως συζητιέται, είναι το ενδεχόμενο, η εκπομπή ν ΄ αλλάξει ώρα μετάδοσης και να πάει λίγο πιο νωρίς”, αποκαλύπτουν στο TLIFE πρόσωπα από τον στενό κύκλο των συνεργατών της Σάσας και σπεύδουν να επισημάνουν:

“Κι όταν σου λέω πιο νωρίς, εννοώ 11.00 το πρωί, με 1.00 το μεσημέρι. Όμως και πάλι, τίποτα δεν έχει “κλειδώσει”. Θα δούμε…”

Read More

And More