Σασμός – Spoiler: Ο Μανώλης θα λυγίσει και θα ομολογήσει τον δολοφόνο του Στεφανή

Σύντομα ο φονιάς του Στεφανή θα αποκαλυφθεί. Ποια θα είναι η στάση του Μανώλη; Ο Μανώλης έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, ως μάρτυρας-κλειδί στη δολοφονία του Στεφανή, ο μόνος που έχει δει τον δολοφόνο.

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανώλης, της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός», που χτυπάει πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης, αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» τις επόμενες εξελίξεις της σειράς…

«Θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή οι τηλεθεατές, ώσπου να αποκαλυφθεί το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή». Ο Μανώλης «δεν θα μαρτυρήσει εύκολα τον δολοφόνο στην αστυνομία. Κάποια στιγμή, όμως θα λυγίσει». Γιατί «αυτό το μυστικό αποτελεί πολύ βαρύ φορτίο, για τον ίδιο που το γνωρίζει και γι αυτόν που θα το μάθει. Ο Μανώλης είδε έναν άνθρωπο πολύ γνωστό του, πολύ κοντινό και σε εκείνον και στον Νικηφόρο» να τραβάει τη σκανδάλη, σύμφωνα με τον Στρατή Χατζησταματίου.

«Ο Μανώλης είναι ένας ήρωας καταπιεσμένος και φοβισμένος. Η ανάκριση είναι μία διαδικασία πολύ ακραία γι αυτόν και, κουβαλώντας ένα μυστικό τέτοιο σαν αυτό που κουβαλάει, πιέζεται πολύ» υπογραμμίζει. «Θα βρεθεί πολλές φορές τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Και θα κρατήσει πολλά μυστικά» τονίζει, ενώ κάνει κι ένα spoiler στη σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ Βασιλικής και Μαθιού, η οποία «κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί», ανέφερε ο ηθοποιός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Read More

And More