Σασμός – Δανάη Παππά: Η “κακιά” του σίριαλ του Alpha μιλά για τον ρόλο της και τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά, η «κακιά Θεοδώρα» από τη σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για τον ρόλο της και τη σχέση της με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

«Αυτή η πρόκληση με ιντριγκάρει πολύ. Είπα αμέσως το ναι, γιατί είχα διαβάσει το βιβλίο και η “Θεοδώρα” είναι από τους χαρακτήρες που έχουν ενδιαφέρον από το πώς φαίνεται και τι τελικά κάνει» είπε αρχικά η νεαρή ηθοποιός στο Happy Day και συμπλήρωσε «Με το που μου είπαν να πάω για κάστινγκ στο Σασμό, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο εκτός από τη “Θεοδώρα”. Κανέναν άλλο ρόλο».

Όσον αφορά στον αγαπημένο της, δήλωσε: «Θαυμάζω σε εκείνον ότι είναι εργασιομανής και το έχω κι εγώ αυτό. Οπότε εκεί ταιριάξαμε. Σπρώχνει ο ένας τον άλλο και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλω να θαυμάζω κάποιον, αν δεν το κάνω, δεν έχω λόγο να βρίσκομαι σε μία σχέση. Την αγαπάμε την Κρήτη με τον Λάμπρο. Έχει και μία παλιά ρίζα από εκεί. Ο γάμος είναι κάτι που σκέφτομαι ότι θα ήθελα να συμβεί κάποια στιγμή. Τώρα, δεν σκεφτόμαστε κάτι ιδιαίτερο, είμαστε πολύ καλά εκεί που είμαστε και ό,τι φέρει ο χρόνος…».

Δες το βίντεο:

Read More

And More