Σασμός – Δημήτρης Λάλος: Οι αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια – «Θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου»

Ο Δημήτρης Λάλος το πρωί της Δευτέρας 19/9 μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Happy Day.

O «Μαθιός» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός μίλησε για τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στην σειρά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον πολυαναμενόμενο γάμο του με τη Βασιλική.

«Έπρεπε να αφήσουμε ερωτηματικά στον κόσμο για να αρχίσει η σεζόν πάλι με ερωτηματικά. Σήμερα έχουμε την πρεμιέρα στις 21:00. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία, σχεδόν δεν σταματήσαμε ποτέ τα γυρίσματα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος. 

Σχετικά με τον θάνατο του Άγγελου και το αν θα μαθευτεί ο θάνατός του, ο Δημήτρης Λάλος απάντησε: «Οι εξελίξεις θα έρθουν οργανικά, γιατί δεν γίνεται όταν θα συμβεί ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός, όπως η σύλληψη και να έρθει γρήγορα και ο γάμος. Σίγουρα κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου, αλλά με έναν τρόπο ώστε να το περιμένετε εναγωνίως, γιατί ο κόσμος όταν δεν υπάρχει αγωνία χάνει τον ενδιαφέρον του».

Τέλος, αναφερόμενος στον ρόλο του Μαθιού, ο Δημήτρης Λάλος συμπλήρωσε: «Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός. Αυτό που θέλησε να πετύχει και να έχει στη ζωή του, τη Βασιλική δηλαδή, την έχει πάρει με αίμα. Αυτό τον κάνει σαιξπηρικό χαρακτήρα. Πράγματι, πρέπει να υπάρξει κάποια κάθαρση για την πράξη που έκανε και θα υπάρξει».

Read More

And More