Σασμός – Δημήτρης Λάλος: Ποιο θα είναι το μέλλον του Μαθιού

Ο «Σασμός» επιστρέφει στον Alpha για δεύτερη σεζόν και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Alpha Τώρα και μίλησε φυσικά για τον χαρακτήρα του «Μαθιού» που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά.

«Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο», είπε αρχικό Δημήτρης Λάλος.

«Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα.

Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλος… όλοι αυτοί να απαγορευθούν. Η μυθοπλασία δείχνει το σκοτάδι πολλές φορές, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως», κατέληξε ο Δημήτρης Λάλος.

 

Read More

And More