Σασμός – εξελίξεις: Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ και συγκρούεται άγρια με τον Αστέρη

Το τελευταίο επεισόδιο γι’ αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός. Οι εξελίξεις, αναμφίβολα, θα είναι συνταρακτικές.

Αναλυτικότερα, η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Άσπα να αποσύρει την μήνυση εναντίον του Κώστα. Η Στέλλα ενημερώνει τον Κώστα για τις νομικές διαδικασίες, ενώ παράλληλα είναι έξαλλη ως γυναίκα έχοντας δει την κατάσταση στην οποία ο ίδιος έφερε την Άσπα. Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. Ο Μαθιός προειδοποιεί την Αργυρώ ότι πρέπει να χωρίσει με τον Αστέρη.

Η Αργυρώ τον αντιμετωπίζει δίχως φόβο, όμως ο Μαθιός γίνεται εμμέσως απειλητικός. Όταν το μαθαίνει ο Αστέρης όμως συγκρούεται άγρια με τον αδερφό του. Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς της όρους. Η Σεμίνα γνωρίζει τη Θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο, και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η Θοδώρα ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Read More

And More