Σασμός – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Η Βασιλική θα μάθει την αλήθεια για τον Μαθιό, δεν υπάρχει άλλος δρόμος»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκαν καλεσμένοι στο Καλύτερα δε γίνεται. Οι πρωταγωνιστές της σειράς Σασμός μίλησαν για τις εξελίξεις της φετινής σεζόν αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Οι δύο πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς του Alpha  αναφέρθηκαν και στις επόμενες εξελίξεις ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική απαντώντας μάλιστα σε ερωτήσεις των τηλεθεατών για το μέλλον των δύο χαρακτήρων της σειράς.

Θα μάθει η Βασιλική την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο του Στεφανή;

«Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα», απάντησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Και ο Δημήτρης Λάλος σχολίασε: «Όσο πιο περίπλοκο είναι για τον ηθοποιό αυτό που του δίνουν να παίξει, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση».

Μαθιός και Βασιλική θα έχουν happy end στο τέλος της σειράς;

«Μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία με τον Μαθιό και την Βασιλική είναι σαν παραμύθι», απάντησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

 

Read More

And More