Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος για τα νέα επεισόδια – «Είναι δύσκολο για τους συντελεστές να κρατήσουν αυτό το οικοδόμημα»

Στην εκπομπή Alpha Τώρα φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 1/9 ο Δημήτρης Λάλος. Ο «Μαθιός» της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός, ρωτήθηκε για την πρεμιέρα και τα νέα επεισόδια που έρχονται.

«Λέγονται τόσα πολλά για τον Σασμό και κάθε φορά νιώθω σαν τον Σωκράτη στην “Απολογία”. Διαβάζω όλα αυτά τα spoilers που υπάρχουν στα sites και αναρωτιέμαι αν είναι αλήθεια. Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε την πρεμιέρα μας, δουλεύουμε πυρετωδώς. Οι συντελεστές περιμένουμε να γίνει η πρεμιέρα. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και ανυπομονούμε να σας δείξουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό το ζευγάρι (Μαθιός-Βασιλική) είναι πολύ συμβολικό ζευγάρι. Έχουν εμπνευστεί οι άνθρωποι, έχουν κάνει ζωγραφιές, μας φτιάχνουν βιντεάκια. Είναι πάρα πολύ αγαπητό ζευγάρι στο κοινό, γιατί έχει μια ένταση. Για πολλά χρόνια έμειναν χώρια και αυτό δημιουργεί ένα δραματουργικό ενδιαφέρον. Αν θα το πάρει το κορίτσι; Ε, πώς αλλιώς, πώς όχι; Κάποια στιγμή πρέπει να συμβεί κι αυτό. Πρέπει να την αποκαταστήσει» είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κόσμος δεν θα απογοητευτεί, έχει να δει πολλά καινούργια πράγματα. Οι σεναριογράφοι έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους για να φέρουν τις σωστές ανατροπές, αλλά και να κρατήσουν τους χαρακτήρες χωρίς να διαλυθούν. Είναι πολύ δύσκολο για τους συντελεστές να κρατήσουν αυτό το οικοδόμημα και να μη διαλυθεί. Δεν είναι εύκολο να το κρατήσεις αυτό» πρόσθεσε ο Δημήτρης Λάλος.

Read More

And More